Přejít k hlavnímu obsahu

VIKÜRVI se stávají novými mistry ČR v PUBG: Battlegrounds

12. 12. 2021 | 21:37 PUBG: Battlegrounds MČR
Po prvním hracím dni letošního Vodafone MČR v PUBG: Battlegrounds průběžné tabulce dominuje tým VIKÜRVI, který byl v roli favorita už od úplného začátku. Dokáže někdo otočit téměř čtyřicetibodový náskok a ještě se poprat o titul mistra České republiky, nebo už mají VIKÜRVI vyhráno?
VIKÜRVI - Mistři ČR v PUBG 2021
VIKÜRVI - Mistři ČR v PUBG 2021
Zdroj: PLAYzone

UPDATE #5 (19. a 20. hra): V předposlední hře dnešního dne a zároveň celého letošního Vodafone MČR v PUBG jsme mohli být svědky opravdu ukázkové zóny na Sosnovku, která hned v prvních patnácti minutách udělala problém rovnou několika týmům. Vítezně z ní nakonec odešel opět tým Renegades, který si tak pro sebe pojistil druhý chicken dinner v řadě, což ho posunulo až na šesté místo celkové tabulky.

Celé Mistrovství České republiky v PUBG jsme ukončili na Erangelu, kde zóna tentokrát zamířila na nejvyšší vrchol ostrova mezi Gatkou, nemocnicí a Georgopolí. Z poslední hry si nejvíce bodů odnesl tým Dark Tigers, který společně s chicken dinnerem zvládl ulovit ještě dalších 7 killů k dobru. Právě těchto 7 killů bylo ve finále naprosto zásadních, hlavně díky nim totiž zvládli tygři srovnat bodové skóre s hráči Cucurru, kterým nakonec díky většímu počtu killů vyfoukli bronzové medaile přímo před nosem. Druhé místo nakonec zvládl udržet celek CRYPTOVA a samotnými mistry ČR v PUBG: Battlegrounds se po obrovské dominanci napříč celým turnajem stali bez jakýchkoliv problémů reprezentanti týmu VIKÜRVI. Sláva vítězům, čest poraženým a také velký dík patří všem zúčastněným, díky kterým jsme mohli zažít parádní podívanou plnou toho nejlepšího PUBG, které u nás lze sledovat.

Konečné pořadí Vodafone MČR v PUBG 2021
Konečné pořadí Vodafone MČR v PUBG 2021
: PLAYzone

UPDATE #4 (17. a 18. hra): Po delší pauze jsme se znovu vrátili na Erangel, kde VIKÜRVI opět potvrdili roli největších favoritů. Nejen, že se jim podařilo získat další chicken dinner ve svůj prospěch, zvládli k tomu totiž navíc ještě nastřílet neuvěřitelných 14 killů, čímž ostatním týmům v průběžné tabulce zas a znovu nekompromisně utekli.

Ze zápasu číslo osmnáct si svůj první chicken dinner odnesl celek Renegades, díky čemuž se vyhoupl na pěkné osmé místo. Vzhledem k tomu, že do konce letošního MČR v PUBG zbývají pouhé dva zápasy, o mistrovi už je teď stoprocentně rozhodnuto. Není jím nikdo jiný, než celek VIKÜRVI, jenž si drží více než padesátibodové bodové vedení, které už žádný jiný tým nemá šanci vyrovnat. Velký boj ale ještě stále probíhá o další medailové pozice, tak doražte fandit na poslední dvě hry na stream!

UPDATE #3 (15. a 16. hra): Poslední let na Miramar v rámci letošního Mistrovství České republiky v PUBG přinesl nejvíce bodů týmu CRYPTOVA, který za poslední tři lobby předvádí opravdu obdivuhodné výkony, díky kterým vybojoval první, druhé a znovu první místo. V patnácté hře navíc jeho hráči získali dalších 12 bodů za killy, díky čemuž sebrali Dark Tigers pozici na druhé příčce a ještě se dostali do šance bojovat proti VIKÜRVI o titul mistra.

V šestnácté hře jsme se poté přesunuli na zelený Erangel, kde se zbytek letošní MČR už dohraje. Na poprvé nová mapa nejvíce sedla Cucurru, týmu, který ze dnešního dne bere už druhý chicken dinner. Díky tomu se jeho reprezentanti mohou radovat ze třetího místa průběžné tabulky, kde nahradili Dark Tigers.

UPDATE #2 (13. a 14. hra): V další hře hráči VIKÜRVI opět ztratili část svého náskoku, na třetím dnešním Miramaru se jim totiž podařilo vybojovat pouze třináctou příčku a tři killy na útěchu. Deset bodů za chicken dinner si tentokrát zajistil tým CRYPTOVA, jenž v posledních minutách zápasu zvládl i přes početní nevýhodu přehrát Team Gravity, který trochu zaváhal a dal svým soupeřům šanci získat výhru na jejich stranu.

Čtrnáctý zápas se nejvíc podařil celku Cucurru, který kromě výhry dokázal nastřílet i 11 killů. Dobrou hru předvedli ovšem i VIKÜRVI, kteří sice umřeli na místě číslo tři, i přesto ale dokázali získat krásných 10 killů, čímž si akorát pojistili své dosavadní vedení. Za zmínku stojí opět i druhá CRYPTOVA, která díky 6 bodům za druhou příčku bodově vyrovnala Dark Tigers a dělí se s nimi tak o celkově druhé průběžné místo.

UPDATE #1 (11. a 12. hra): Hned v první nedělní hře se stalo to, co po včerejšku všechny týmu naléhavě potřebovaly. Celek VIKÜRVI totiž vypadl jako úplně první ze všech, k čemuž navíc nestihl urvat jediný kill, z první dnešní hry si tak neodnesl ani jeden bod. Velký souboj proběhl v poslední zóně mezi celky Dark Tigers a ENTERPRISE, vítězně z něj ale odešli pouze hráči Dark Tigers, kteří stihli za celou hru nasbírat ještě 12 killů k dobru.

Celkově dvanáctý zápas se pro změnu podařil nejvíce celku Burgir, který výhru potřeboval jako sůl. Díky chicken dinneru a 11 killům si připsal celkem 21 bodů na své konto, tentokrát neotáleli ale ani hráči VIKÜRVI, kteří sice skončili v tomhle lobby na třetím místě, za tu dobu ale stihli nastřílet ještě 10 fragů. 


Roli favorita včera potvrdil celek VIKÜRVI, v němž hrajou dva mistři z minulého roku, Double a Nowikk, společně s výborným kapitánem se zkušenostmi ze zahraničí, PiXeL1Kekm, kterého ve squadu doplňuje polský ostrotřelec KnorkiS. VIKÜRVI si sice v tabulce drží náskok ve výši 39 bodů, pro ostatní týmy je ale šance výsledek otočit ještě stále reálná, pořád před námi totiž je dalších 10 zápasů. Stejně jako v sobotu, i dneska začneme pěti hrami na Miramaru, po nichž se opět přesuneme na Erangel, kde se v dalších pěti zápasech rozhodne o absolutním vítězi letošního Vodafone MČR v PUBG.

Na streamu se sejdeme už v 12:45 a i dnes se tam uvidíme s moderátorem Jakubem "Kany" Jíchou a čtveřicí komentátorů ve složení Marek "shadye" Hovanec, Tomáš "The Hateris" Rys, Jan "ImDivine" Čížek a  Michal "TheRoughBaby" Sprušanský. Všechny bližší informace lze najít ve stručném rozcestníku, který na našem webu vyšel už v pátek. Průběžnou tabulku po deseti odehraných hrách si můžete prohlédnout níže.

Nedělní harmonogram:

  • 12:45 - start streamu
  • 13:00 - 13:40 - 11. hra Miramar
  • 13:40 - 14:20 - 12. hra Miramar
  • 14:30 - 15:10 - 13. hra Miramar
  • 15:10 - 15:50 - 14. hra Miramar
  • 16:00 - 16:40 - 15. hra Miramar
  • 16:50 - 17:30 - 16. hra Erangel
  • 18:30 - 19:10 - 17. hra Erangel
  • 19:10 - 19:50 - 18. hra Erangel
  • 20:00 - 20:40 - 19. hra Erangel
  • 20:40 - 21:20 - 20. hra Erangel

Časy jsou orientační, mohou se v návaznosti na průběh turnaje lehce lišit.

Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.