Přejít k hlavnímu obsahu

Play-off ESEA Premier startuje za účasti SINNERS, Entropiq i slovenského střelce Zera

14. 12. 2021 | 14:44 Counter-Strike 2 Preview
Prestižní liga ESEA Premier se dostává do své vyřazovací části. Osm nejlepších týmů se v nejbližších dnech popere o postup o patro výše, konkrétně do nově vzniklé konferenční části ESL Pro League. Jaké je to vyhrát takovou soutěž, znají moc dobře hráči Entropiqu i SINNERS, tentokrát však vyhrát může jen jeden. V boji o titul a více než milion korun jsou totiž oba dva.
beastik
beastik
Zdroj: PLAYzone / MČR

Nejočekávanější prosincový turnaj pro české a slovenské fanoušky CS:GO je tady. ESEA Premier jde do fáze play-off, kde za pár dní poznáme nejlepší druhodivizní tým, postupující do ESL Pro League Conference. Ze sedmnácti účastníků 39. sezóny ESEA Premier se do play-off mohla dostat pouze nejlepší osmička. Los skupinové fáze určil, že všichni čeští a slovenští zástupci se potkají v jedné skupině, osud ale nakonec dopadl více než dobře. Týmy SINNERS a Entropiq i Patrik 'Zero' Žúdel totiž dokázali postoupit do play-off.

Úvodní kolo Double Elimination pavouka je na programu v úterý 14. prosince. Těšit se můžeme na každodenní program, protože vítěze ligy poznáme již o 5 dní později. Vítěz skupiny A Entropiq jde na tým BLINK, SINNERS jako čtvrtý celek naopak narazí na vítěze druhé skupiny, ruské překvapení jménem 1win. Zerův tým GamerLegion pak na úvod čeká účastník PGL Majoru, Copenhagen Flames. Vstup do vyřazovací části bude hodně důležitý, protože nikdo nechce hned od druhého zápasu bojovat v pavouku poražených.

Tažení české jedničky SINNERS můžete opět sledovat na týmovém Twitch kanále, zápasy Entropiqu vám pro změnu přineseme my přímo na našem Twitchi. O přenos GamerLegion se postará Travis.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.