Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS i Entropiq vykročili do play-off ESEA Premier prohrou. Zero naopak ulovil důležitý postup

15. 12. 2021 | 09:30 Counter-Strike 2 Reportáž
ESEA Premier odstartovala vyřazovací boje. Osm nejlepších týmů prestižní ligy se v těchto dnech popere o postup do nově vzniklé ESL Pro League Conference. Jaké je to vyhrát takovou soutěž, znají moc dobře hráči Entropiqu i SINNERS, tentokrát však triumfovat a získat hlavní odměnu může jen jeden. V boji o titul a více než milion korun jsou totiž oba dva.
SHOCK
SHOCK
Zdroj: PLAYzone / MČR

ESEA Premier určí již za několik dní ten nejlepší druhodivizní tým, který postoupí o patro výše. Vysoce očekávané play-off pro všechny české a slovenské fanoušky CS:GO započalo svým prvním kolem. Ze sedmnácti účastníků se vyřazovací boje týkají pouze osmičky týmů, mezi kterými nechybí SINNERS, Entropiq ani tým Patrika 'Zero' Žúdela. Všichni se do play-off dokázali dostat skrze jednu skupinu.

Úvodní kolo pavouka bohužel dopadlo dobře pouze v jednom ze tří případů. Zero a jeho GamerLegion si poradili s Copenhagen Flames poměrem 2:1, česká sestava ani organizace se ale ve Winners Bracketu udržet nedokázaly. SINNERS proti 1win zvládli pouze mapu Mirage, jinak měl ruský soupeř hrající v dobré formě zápas pod kontrolou, Entropiq dokonce nevyhrál ani mapu, ačkoliv průběh i výsledek zápasu proti BLINK je hodně vyrovnaný. Všem dnům ale není konec, protože celé play-off se hraje jako dvojitá eliminace.

Pokračování je na programu už dnes večer, opět v 19:00. Slovák Zero bude mít šanci pomstít hříšníky, jeho tým se totiž v boji o postup mezi nejlepší tři týmy utká proti 1win. Oči všech fanoušků ale míří do pavouka poražených, kde na SINNERS čeká oříšek v podobě Copenhagen Flames. Entropiq pro změnu vyzvou Team Finest, se kterým se utkali již ve skupině. Právě tento zápas budeme vysílat živě na našem sekundárním Twitchi, českým a slovenským zástupcům však nezapomeňte fandit na všech frontách!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.