Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat krále! Čínská legenda se vrací po ukončení své kariéry zpátky k aktivnímu hraní

16. 12. 2021 | 14:55 League of Legends Přestup
Uzi se vrací! Jeden z nejlepších AD carry hráčů historie League of Legends a velká čínská legenda ukončuje svůj herní důchod a přichází zpátky na scénu. Jaké barvy bude nově hájit?
Uzi se vrací!
Uzi se vrací!
Zdroj: Riot Games/LoLesports

Pro tuhle čínskou legendu přišel konec relativně brzy, když minulý rok musel ve věku pouhých 23 let “pověsit myšku na hřebík” kvůli zdravotním důvodům. Největším problémem byla špatná životospráva. Ovšem nyní má nakročeno do nového začátku mimo organizaci Royal Never Give Up, kde strávil většinu své kariéry. Novým sídlem se pro něj stává tým Bilibili Gaming, který se v posledním splitu LPL umístil na sedmém místě. Určitě se nejedná o pouhou show pro fanoušky, protože sestava vypadá opravdu zajímavě.

Supporta bude Uzimu dělat mistr světa z roku 2019 Crisp, na midu se představí zkušený FoFo, jungli bude ovládat Weiwei, bývalý hráč legendární sestavy Suning, která si minulý rok málem došla až pro titul z Worlds a na topu své schopnosti bude nadále ukazovat Breathe. Ovšem Uzi nebude mít jednoduchou cestu, protože v sestavě figuruje i druhý marksman. Tím je mladý Doggo, se kterým se pravděpodobně budou dělit o herní čas v základní sestavě. Na papíře se jedná o silný tým, který se určitě může podívat na Worlds, tak uvidíme, zda to Uzimu stále střílí jako před léty. Návrat mezi absolutní špičku by mu přál určitě každý!

Štítky: uzi, LPL
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.