Přejít k hlavnímu obsahu

Double Trouble je za námi a bronzová medaile putuje díky Thraemu do Česka!

20. 12. 2021 | 09:14 Teamfight Tactics Reportáž
Nejčerstvější novinkou na Teamfight Tactics scéně je bezpochyb duo mód, ve kterém si můžete zahrát se svými kamarády. Na profesionální scénu poprvé zavítal v rámci Double Trouble turnaje, ten se odehrál v průběhu včerejšího dne v Madridu a na stole bylo 10 000 euro. Kromě klasických hvězd se na turnaji představil také český hráč Thrae, kterého doplnil Řek Arrogànte.
Double Trouble
Double Trouble
Zdroj: Riot Games

Teamfight Tactics má za sebou poslední velkou akci roku. Double Trouble představil na výstavišti v Madridu nový formát turnajů v duo módu. Ve hře bylo hezkých 10 tisíc euro a do boje se zapojilo osm různých dvojic, zastupujících různé části Evropy. Mezi šestnáctkou hráčů se nacházel Miloslav 'Thrae' Poslední, kterého v týmu Eastern Europe doplnil Řek s přezdívkou Arrogànte. Vzhledem k tomu, že hrálo pouze osm týmů, tak se skupiny dají považovat za semifinále, kde si Thrae se svým kolegou zvládli připsat dvě první místa a jedno čtvrté. To jim zajistilo postup do finále mezi nejlepší čtveřici.

Bohužel se tady nezadařilo natolik, aby zvládli konkurovat regionu CIS a tři třetí místa tak zapečetila osud Thraeho a Arrogànteho. Ti si odnáší 1500 euro a hezký pocit z umístění na pódiu v rámci závěrečného turnaje roku. Celkovým vítězem se stal tým Itálie, na druhém místě se umístil již zmíněný region CIS a čtvrté místo si odnáší celek Francie & Benelux.

Štítky: Thrae
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.