Přejít k hlavnímu obsahu

Český šlágr na závěr roku? Dynamo Eclot poráží eSubu a vyhrává celý swiss BACK TO BACK turnaje

20. 12. 2021 | 15:02 Counter-Strike 2 Turnaj
Většina domácích i světových týmů už si užívá vánoční pauzu, aby hráči načerpali síly pro novou sezónu. Výjimkou jsou ale celky, které přijaly pozvánku do turnaje BACK TO BACK. Mezi šestnáctkou účastníků najdeme i dva naše zástupce, oba mezi evropskou konkurenci vlétli ve velkém stylu. eSuba i Dynamo Eclot se však v následujícím duelu utkají tváří v tvář.
Dynamo Eclot vs. eSuba
Dynamo Eclot vs. eSuba
Zdroj: sociální sítě DNE

BACK TO BACK Tournament je jedním z posledních turnajů letošního roku. Nebo abychom byli přesní, tak svoji první část odehraje před Vánoci a zbytek se odstřílí po Novém roce. Zajímavostí ale je, že páté kolo swissu je naplánováno na 24. prosince, kdo tedy bude mít bilanci dvou výher a dvou proher, tak jej čeká netradiční vložka Štědrého dne – pokud tedy nepůjde o tým z koutů světa, které slaví Vánoce v jiný den.

Swiss započal 18. prosince a za námi už jsou tedy dvě kola. Pro české fanoušky CS:GO je dosavadní průběh dokonalý, protože oba naši pozvaní zástupci do boje o 21 tisíc dolarů jsou zatím neporažení. eSuba skolila EC Brugge a Lynn Vision, Dynamo Eclot si poradilo s Ambush Esport a Run or Die. Bilanci 2-0 mají aktuálně čtyři týmy, šance na setkání byla tedy velká a my se skutečně dočkáme zřejmě vůbec posledního takto vypjatého duelu dvou českých týmů v letošním roce. Reprízy boje o bronz na Vodafone MČR 2021.

 

UPDATE: Duel je za námi a užít jsme si mohli pouze dvě mapy. Dynamo Eclot se ukázalo ve výborné formě a využít jeho hráči dokázali i toho, že v řadách soupeře musel za luka nastoupit host desty. Vertigo se DNE podařilo vyhrát 16:13, Inferno zvládli poměrem 16:9 a postupují tak do play-off. eSuba však stále bude mít dvě šance na úspěch.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.