Přejít k hlavnímu obsahu

Silvestr plný počítačových her? V olomouckém Gaming Centru klidně!

21. 12. 2021 | 08:00 Zajímavost
Silvestr se dá strávit různě. Někdo ho s cukrovím a dvacátou reprízou starých silvestrovských eskapád stráví u televize, někdo s lahví něčeho tvrdého na nějaké oslavě. My jsme ale především hráči, a tak v úvahu připadá jedině OGC. Spousta počítačů, konzolí a i vlastní bar. To vše čeká na návštěvníky olomouckého Gaming Centra, které má omezenou kapacitu jen 50 lidí.
OGC
OGC
Zdroj: OGC

Multigamingové centrum v Olomouci, kde se setkáte se stejnými fanatiky herní tématiky, jako jste vy. Do herního centra lze přijít kdykoliv chcete a zahrát si cokoliv (a na čemkoliv) chcete. K dispozici jsou nadupané počítače s periferiemi, které naleznete na stránkách. Krom ceníku, aktualit a dalších věcí, tam naleznete i pozvánku na silvestrovskou zábavu. Akce omezená na 50 míst začne na Silvestra a pokračovat bude až do novoroční noci.

Akce OGC na Silvestra
Akce OGC na Silvestra
Zdroj: OGC

Vedle alkoholu, jídla, a pití, nebo třeba energetické bomby GODLIKE, v OGC najdete i další vychytávky. Pokud vás hraní na počítači či konzoli náhodou omrzí, celou dobu bude běžet promítání na plátně a hraní deskových her. Lákadlem může být i poslední LAN turnaj letošního roku. Kolik tedy za silvestrovskou sešlost zaplatíte?

  • Základní vstupné = 300 Kč (Welcome drink + lehké občerstvení + deskovky + půlnoční přípitek)
  • Pronajmi si svou konzoli = 700 Kč (Vstup + rezervace konzole od 10:00 do 8:00 druhého dne)
  • Celodenní hraní = 800 Kč (Vstup + rezervace PC od 10:00 do 8:00 druhého dne)
  • VIP vstup = 1300 Kč (Vstup + rezervace PC v esport room od 10:00 do 8:00 druhého dne)

VIP vstupů je dostupných pouze 10 a celková kapacita OGC je 50 lidí. Ani o jedno navíc. Registraci lze provést přes Instagram a Facebook centra.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.