Přejít k hlavnímu obsahu

Předvánoční zázrak? Babička omylem obdržela místo jednoho Nintenda Switch šest, obchod jí řekl, ať si je ponechá

21. 12. 2021 | 20:35 Lifestyle
Říká se, že se o Vánocích dějí zázraky, ať už malé nebo velké. Jeden z nich zažila i americká babička jménem Deborah Lewis, která místo jedné konzole Nintendo Switch jich obdržela rovnou šest. Jednalo se o chybu, obchod se ale rozhodl jí všechny konzole ponechat.
Předvánoční zázrak! Babička omylem obdržela místo jednoho Nintenda Switch šest, obchod jí řekl, ať si je ponechá všechny
Předvánoční zázrak! Babička omylem obdržela místo jednoho Nintenda Switch šest, obchod jí řekl, ať si je ponechá všechny
Zdroj: Nintendo

Je to příběh skoro jako z pohádky - Deborah Lewis byla za svou poctivost řádně odměněna. Žena omylem obdržela celkem 6 herních konzolí namísto jedné. Snažila se je obchodu několikrát vrátit, ale neúspěšně.  Její problém byl vyřešen, když se u jejích dveří objevili dva zaměstnanci obchodu a oznámili jí, že chtějí, aby si je všechny nechala.

"Jménem Targetu (síť diskontních supermarketů v USA, pozn. redakce) a místní pobočky tady v ulici vám chceme tyto konzole věnovat, ať už pro vnoučata nebo kohokoliv budete chtít. Z hloubi srdce je Targetu ctí, že to pro vás může udělat, a chceme vám poděkovat," sdělili jí zaměstnanci. 

Tato slova a štědrost dojala osmašedesátiletou ženu až k slzám a hned jednoho ze zaměstnanců objala. "Cítím se jako ve snu, nikdy se mi nic takového nestalo," řekla, zatímco si otírala oči. Konzole hodlá darovat svým vnoučatům v Chicagu. Jedná se o milý vánoční příběh, kdy velká společnost mohla ženě (a jejím vnoučatům, na které čeká překvapení) zlepšit Vánoce. Svým způsobem se skutečně jedná o malý zázrak, zamyslete se - kdy naposledy jste náhodou obdrželi šest herních konzolí zcela zdarma? Nám by to tedy rozhodně nevadilo.

Zdroj: NintendoLife
Štítky: Nintendo Switch