Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer věnuje své komunitě za podporu k Vánocům malé jmění

23. 12. 2021 | 16:02 Twitch
Vánoce jsou svátky klidu a pohody, ale také obdobím, kdy máme myslet na ostatní. Naprosto doslova to vzal jeden oblíbený streamer, který se rozhodl vypomoci komunitě během svátečního období. Jedná se tak o poměrně pěkné zakončení roku, který byl pro platformu Twitch také plný kontroverzí a skandálů.
Nickmercs a jeho podpora
Nickmercs a jeho podpora
Zdroj: Unsplash/Nickmercs

Onen streamer není nijak neznámý. Nicholas "Nickmercs" Kolcheff má  nějakých 6,3 milionu sledujících. Jedná se také o youtubera a spolumajitele organizace FaZe Clan. Na svém Twitteru oznámil plán obřího giveawaye, který se bude konat tento týden. Chce tak poděkovat svým divákům za podporu, zároveň se chce postarat o co nejvíce lidí.

Rok 2021 byl skvělý a úspěšný rok pro mě i celý tým. Dosáhli jsme velkých úspěchů, uzavřeli jsme významné dohody a osobně jsem naplnil mnoho svých cílů. Velkým důvodem pro to jste i vy. Bez podpory každičkého z vás by hodně z těchto věcí, o nichž mluvím, nebylo možných. Říkám “děkuji ti” a “cením si toho” často, ale po milionu těchto slov to začne být trochu monotónní. A tak jsem se rozhodl uvést svá slova v činy a tohle je můj způsob, jak to udělat.

Streamer plánuje rozdat odměny v celkové hodnotě 300 tisíc dolarů, tedy zhruba 6,65 milionu korun. Produkty zahrnují třeba počítače v hodnotě 8 tisíc dolarů, Twitch a FaZe oblečení nebo sluchátka od Beats. Kromě toho věnuje dvakrát v hotovosti 10 tisíc dolarů. Všechny ceny pořídil ze své kapsy a za pomoci některých svých partnerů. “Děláme vše pro to, abychom vám předvedli svou lásku během svátků.”

Uživatelé na Twitteru oceňují streamerovu štědrost a v komentářích vyjadřují svůj respekt a obdiv. Nick zakončil své oznámení tím, jak moc miluje Vánoce a že jeho rodiče odvedli během jeho dětství skvělou práci v tom, aby pro něj svátky byly neobyčejné. Doufá, že svým giveawayem může něco podobného uskutečnit i pro komunitu. 

Zdroj: GamingBible
Štítky: Vánoce, giveaway