Přejít k hlavnímu obsahu

Riot představuje parádní české předělávky oblíbených koled v LoL stylu! Co na ně říkáte?

23. 12. 2021 | 21:06 Wild Rift Zajímavost
Nákupní centra, která hrají vánoční koledy již od prvního listopadu, lezou na nervy většině z nás. Stále opakující se All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey, nebo tradiční české lidové písně, jako Nesem vám noviny, Tichá noc nebo Rolničky, po čase začnou být ohrané. Jeden z profilů na Instagramu se rozhodl klasické koledy přetvořit do podoby populárního League of Legends.
Braum
Braum
Zdroj: Riot Games

Vánoce jsou svátky klidu a míru. Jako správní hráči je ale můžete strávit se svojí oblíbenou hrou. Někdo si dopřeje krvavou lázeň v nejnovějším Doomovi, Diablu a dalších hrách. Pokud si ale chcete zanadávat u nějaké multiplayerové hry, doporučit můžeme MOBA titul League of Legends. Co by to ale bylo za hraní bez pořádné hudby? Právě s coverem známých písní přichází instagramový profil Wild Rift CZ/SK, který za určitý počet sledujících vypustí do světa pětici koled, stylizovaných právě na téma League of Legends.

Seznam koled ve stylu LoL

Fanatici do League of Legends si tak užijí LoLničky (Rolničky),a Feeduješ moc (Tichá noc), které už vyšly. Vydány mají být ještě Půjdem spolu na Barona (Půjdem spolu do Betléma), Rozprašme je na kaši (Pásli ovce valaši) a yordlí balada Všichni jsou malinký (Nesem vám noviny). Zdalipak dostaneme další písně, je záhadou. Jen za pár hodin ale profil nasbíral stovky sledujících a je jisté, že se do hráčské vánoční nálady trefil parádně.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.