Přejít k hlavnímu obsahu

Reddit ukazuje, že helikoptéry ve Warzone jsou neuvěřitelně silné

27. 12. 2021 | 15:00 Warzone Zajímavost
V Call of Duty: Warzone máte spoustu možností. Můžete někoho sejmout pomocí pistole, meče, odstřelovačky, útočné pušky nebo do něj prostě najedete, v tomto případě naletíte, dopravním prostředkem. Jak auta, tak buginy a náklaďáky jsou v této hře schopné kohokoliv zabít okamžitě. Helikoptéry jsou, jak ukazuje klip z Redditu, úplně jiný level.
Helikoptéry ve Warzone jsou vážně přes čáru
Helikoptéry ve Warzone jsou vážně přes čáru
Zdroj: Dexerto

Znáte to. Tak poklidně si hrajete Warzone, máte uspokojivou bilanci K/D, sestavené zbraně v loadoutech a hru i docela pěkně umíte. Támhle si dáte 360 no scope, tady vystřílíte celý tým sám. Jak ale ukazuje uživatel Redditu jamcowl, nepotřebujete ohromující dovednosti, abyste zabili desítky hráčů.

Pokud hrajete Warzone v týmu, je menší šance, že vás helikoptéra okamžitě zabije. Může vás jen položit na zem a vy budete čekat, až vás spoluhráči oživí. V sólech to ale je větší problém. Ze začátku hry self-revive kit nemáte, a tak míříte rovnou do gulagu. Redditové vlákno bylo později uzamknuto, protože video vyvolalo rozporuplné reakce. Jedni hráče chválí, druzí ho nenávidí a nadávají mu. Jamcowl skončil s třiceti zabitými protivníky a jeden z hráčů mu napsal „GG" (dobrá hra). 

Ke změně asi jen tak nedojde. V Activisionu si užívají vánoční svátky a pokud nějaký update přijde, bude jen balanční. K úplnému odebrání helikoptér asi nedojde. Párkrát v minulosti byly tyto dopravní prostředky odebrány, ale po čase zase navráceny. Nejnovější mapa, pacifická Caldera, je ale jiný případ. Jaké tak budou další kroky vývojářů je ve hvězdách.

Zdroj: Dexerto
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.