Přejít k hlavnímu obsahu

Myslí to Panda s Team Narcis vážně? Jejich řady rozšiřuje Mattyho otec!

31. 12. 2021 | 08:35 Hearthstone Přestup
Team Narcis, projekt bývalého hráče a streamera Pandappla, rozšiřuje svoje řady. K Blizzconjanovi se nyní připojuje jija64, otec jeho bývalého týmového kolegy Mattyho!
jija64
jija64
Zdroj: Team Narcis

Team Narcis je projekt Antonína "Pandapple" Maliny, který původně vznikl pár let zpátky jen pro účely týmové COOL ligy. Když se ale chvíli zpátky definitivně rozpadla Hearthstone sekce ECLOTu, kterou Pandapple dlouhá léta vedl, Team Narcis do svých řad dle všeho oficiálně nabral Jana "Blizzconjan" Smutného, který za ně také odehrál Vodafone Mistrovství České republiky, kde si i jako nejmladší účastník turnaje došel pro bronz.

Právě kvůli tomu, že se vše odehrálo těsně před MČR, ale nebylo úplně jasné, jestli má Team Narcis v plánu pokračovat i nadále. Na svém Facebooku však teď oznámili, že poté, co se jim nepovedlo do svých řad zlákat Matyáše "Matty" Kalužného, do týmu přichází jediná dostatečná náhrada – Mattyho otec Jiří "jija64" Kalužný. Tah je to určitě zajímavý, jak moc aktivní jija bude, je ale otázkou, a stejně tak tudíž i reálná budoucnost Narcisu.

Napůl se vše stále jeví jako nějaký Pandappleův vtip, na což by tak trochu ukazovala i nám samotným Pandou zaslaná tisková zpráva. Tu nejenže přiložil v souboru .txt, ale ještě začíná slovy "Team Narcis, ta nejlepší organizace v Čechách, kde by chtěl působit každý", a zveřejňovat celou ji tudíž raději nebudeme. Na druhou stranu ale tým reprezentuje i jeden z nejsilnějších hráčů u nás a hned po jednom turnaji už má na kontě medaili. 

Sestava Hearthstone sekce Team Narcis:

 Česká republika Jan "Blizzconjan" Smutný
 Česká republika Jiří "jija64" Kalužný

Štítky: Team Narcis
miluju videohry a hlavně ligu legend