Přejít k hlavnímu obsahu

Zapomenuté skiny aneb ztracené poklady Fortnite

31. 12. 2021 | 14:26 Fortnite Zajímavost
Fortnite od svého vydání vydal stovky skinů a tisíce kosmetických doplňků, což hráčům dává na výběr neskutečně mnoho stylů a vzhledů. Nicméně Epic Games si od svého debutu ponechalo několik skinů mimo trh, díky čemuž jsou vzácné a téměř neviděné či už zapomenuté.
zapomenuté skiny
zapomenuté skiny
Zdroj: Playzone

Aerial Assault Trooper

 

Aerial Assault Trooper
Aerial Assault Trooper
Foto: Epic Games

Skin vydaný již v roce 2017 je jedním z nejvzácnějších skinů ve Fortnite , protože nebyl viděn od jeho vydání již nikdy. Jeho úplně poslední den v obchodě byl 13. prosince 2017 a od té doby se tam nikdy nevrátil. Aerial Assault Trooper byl k dispozici ke koupi během sezóny 1 a byl inspirován postavou Spitfire z režimu Fortnite: Save the World. Toto je vzácný skin, laděný do stylu pilota stíhacího letadla.

Fallen Love Ranger

Fallen Love Ranger
Fallen Love Ranger
Foto: Epic Games

Tento vzhled Fortnite je temnou verzí Love Ranger a objevil se v balíčku Challenge, který stál 19,99 $. Epic Games nabídli tento skin pouze jednou, právě v tomto balíčku jako časově omezenou nabídku.

Twitch Prime Pack 1

Twitch Prime Pack 1
Twitch Prime Pack 1
Foto: Epic games

Havoc a Sub Commander jsou 2 skiny nabízeném hráčům Fortnite, kteří propojili svůj Twitch účet s Epic Games již v roce 2018. Tato časově omezená nabídka však vypršela krátce poté a nebyla znovu vydána v žádné podobě.

Galaxy

Galaxy
Galaxy
Foto: Epic Games

Galaxy přišel do Fortnite v Chapter 1 Season 5. Nebyl však dostupný pro každého. Odtud pramení jeho vzácnost. Pouze hráči, kteří stáhli Fortnite do mobilu na zařízení Samsung Note 9 nebo Galaxy Tab S4, byli obdarováni skinem Galaxy a mohou jej používat na jakékoli platformě.

The Reaper

The Reaper
The Reaper
Foto: Epic games

Toto je původní skin "John Wick" z dřívějška. The Reaper byla odměna úrovně 100 z Battle Pass 3. sezóny v kapitole 1. Podobá se Johnu Wickovi, takže přezdívku dostal předtím, než skutečný John Wick přišel do Fortnite.

Vzácných skinů by se ve Fortnite od jeho vzniku dalo samozřejmě najít daleko více, nám se ale čas od času zasteskne speciálně po těchto kouscích. A jaké skiny chybí ve hře vám?

Štítky: Fortnite skin
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.