Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžní sezóna startuje turnajem Fortnite All Valley Cup

6. 1. 2022 | 09:00 Fortnite Turnaj
Poté, co se usadilo počáteční období prozkoumávání ostrova nové kapitoly a testování všech nových funkcí, mohou konečně fanoušci kompetitivního Fortnite zatleskat.
Fortnite All Valley Cup Solo
Fortnite All Valley Cup Solo
Zdroj: Epic Games

Turnajová sezóna je konečně tady a během několika příštích týdnů se na nás začnou hrnout všemožné soutěže velmi rychle.

Aby to vše začalo, Epic Games v sobotu 8. ledna pořádá Fortnite All Valley Cup. Jde o trochu neformálnější záležitost bez peněz, ale po delší přestávce musí každý chtít zkusit hrát o jakoukoliv výhru, tedy aspoň většina z nás. 
 

Jedná se o Solo Cup podle standardního vzorce, tj. hráči mají tři hodiny na to, aby dokončili až deset zápasů, přičemž získávají body za vyřazení i umístění. 

K dispozici jsou tři spreje, z nichž každý oslavuje nedávnou spolupráci s Cobra Kai. Které z nich vyhrajete, bude záviset na celkovém výkonu.

  • Top 50 % - Cobra Kai Spray
  • Top 30% - Cobra Kai Spray & Miyagi-Do Spray
  • Top 10% - Cobra Kai Spray, Miyagi-Do Spray & Eagle Fang Spray

Fortnite All Valley Cup je otevřen pro kohokoli s levelem 50 nebo vyšším, bez ohledu na pozici v arénách. Jednoduše se musíte ujistit, že máte povolené dvoufaktorové ověření a začít hrát.
 

Štítky: Fortnite turnaj
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.