Přejít k hlavnímu obsahu

Dokážete si představit hráče uhýbajícího stejně jako Neo z Matrixu?

7. 1. 2022 | 14:01 Warzone Zajímavost
Virální TikTok klip ze hry Call of Duty: Warzone ukazuje hráče, který dobíhá zónu. Jeho protivník po něm samozřejmě vypálí odstřelovačkou a zasáhne svůj cíl. Tedy skoro. Hráč na poslední chvíli uhne hlavou a sniperovi tak rozhodí míření a netrefí se. Náhoda, nebo tu máme převtělenou postavu Nea z Matrixu?
Neo ve Warzone
Neo ve Warzone
Zdroj: Warner Bros.+Activision

Každý, kdo občas hraje hry, má nějaký bláznivě cool moment. Občas si někdo triple kill nebo vystřílí 13 týmů sám. O šťavnatý 1v1 souboj občas také není nouze. Ve hře Call of Duty: Warzone je toto denním pořádku. Holt má protivník lepší míření, a pokud se nenacházíte v krytu, za kamenem či stromem, je pravděpodobné, že od nějakého snipera dostanete „jedničku" mezi oči. Jak ale ukazuje video na TikToku a dalších sítích, občas vám stačí být jen jako Neo z Matrixu.

Zatímco si jeden z hráčů myslel, že protože má odstřelovačku, má jasnou výhodu, jak ukazuje klip na TikToku, herní převtělení Nea ho ihned vyvedlo z omylu. Hned, jak hráč vystřelil náboj, protivník sebou cuknul a kulka jeho hlavu minula. To, že by vstoupil do jiného vesmíru, je nepravděpodobné. Mnohem pravděpodobnější je možnost, že se jedná o nějaký bug, asi při nasazování plynové masky, která je všeobecně ve hře poněkud rozbitá.

Další možností je, že tam zkrátka není vidět krytí a kulka tak udeřila do neviditelného krytu. Možností je spousta, čemu budete věřit, je už jen na vás. Je ale možné, že se v nějaké době dočkáme Matrix balíčku ve Warzone. Koneckonců, Matrix Resurrections vyšel teprve nedávno.

Zdroj: Dexerto.com
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.