Přejít k hlavnímu obsahu

Rošáda mezi OG a G2 je údajně téměř dokonána. Svá místa si vymění kapitáni nexa a Aleksib

5. 1. 2022 | 17:17 Counter-Strike 2 Spekulace
Poslední dílek skládačky pro G2 je údajně na cestě. Podle spekulací to vypadá, že se OG a G2 vzájemně dohodli na výměně svých in-game leaderů. Svá místa si vymění nexa s Aleksibem, který tak bude mít na starost obrovský ruský talent se značkou m0NESY.
nexa
nexa
Zdroj: Dexerto

Hlavní přestup pro G2 Esports byl dokonán již před pár dny, když tento evropský mix posílil nesmírně talentovaný mladík Ilya "m0NESY" Osipov. Tento ruský klenot, který si Natus Vincere do nedávna hýčkalo ve své akademii NAVI Junior, má jediný úkol - sesadit Aleksandra "s1mple" Kostylieva z trůnu a s ním i celý jeho tým. Na této misi by mu měli pomoct hlavně bratranci Kovačovi společně s novým in-game leaderem, kterým by se měl údajně stát Aleksi "Aleksib" Virolainen.

O této změně se již spekuluje několik týdnů, avšak momentálně to vypadá, že dílo je téměř dokonáno a posledním dílem skládačky se skutečně stane právě Aleksib z OG. Černého Petra si pochopitelně vybere Nemanja "nexa" Isaković, jenž ovšem nebude muset dlouho smutnit, jelikož jeho novým domovem by se měli stát právě OG. Poslední otazník, visící nad dvojicí Audric "JaCkz" Jug a François "AmaNEk" Delaunay, ještě nebyl oficiálně zodpovězen. Momentálně to ovšem vypadá, že v týmu setrvá spíše hojně kritizovaný JaCkz, který by se tak stal posledním francouzským hráčem hájící barvy v G2.

Kýžený klid do tábora OG nepřinese s největší pravděpodobností ani již zmiňovaný nexa, jelikož podle nejnovějších spekulací to vypadá, že Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså má na stole zajímavou nabídku od Evil Geniuses. Zda-li se valde rozhodne nabídku od severoamerické organizace přijmout, není zatím známo a na jeho rozhodnutí si budeme muset ještě chvíli počkat. Co však víme, je fakt, že oba týmy se představí světu již za měsíc a půl v rámci turnaje IEM Katowice. Zatímco OG si své místo v hlavním turnaji budou muset vydobýt ještě v Play-in, G2 mají svou pozici v hlavním turnaji již jistou.

Pokud se všechny spekulace potvrdí, tak sestava týmu G2 bude vypadat následovně:

 Francie Audric "JaCkz" Jug
 Bosna a Hercegovina Nikola "NiKo" Kovač
 Bosna a Hercegovina Nemanja "huNter-" Kovač
 Rusko Ilya "m0NESY" Osipov
 Finsko Aleksi "Aleksib" Virolainen

 Francie Rémy "XTQZZZ" Quoniam – trenér

Sestava OG pro rok 2022 by měla vypadat takto:

 Dánsko Valdemar "valde" Bjørn Vangså
 Polsko Mateusz "mantuu Wilczewski
 Izrael Shahar "flameZ" Shushan
 Dánsko Nikolaj "niko" Kristensen
 Srbsko Nemanja "nexa" Isaković

 Dánsko Casper "ruggah" Due – trenér

Zdroj: HLTV.org
Štítky: G2 Esports, OG
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.