Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games skryl aktualizaci Fortnite pod opravu chyb! Nově přináší tři velké změny

12. 1. 2022 | 09:00 Fortnite Update hry
Fortnite včera vydal týdenní aktualizaci. I když se primárně jednalo pouze o opravu, spekulovalo se o tom, zda prostřednictvím této opravy nepřijdou i nějaké významné změny. Alternativou bylo, že všechny velké změny (nové NPC, tání sněhu, světlice, systém počasí a další) dorazí až v aktualizaci v19.10.
Fortnite tornádo
Fortnite tornádo
Zdroj: Epic Games

I když tato aktualizace měla dorazit až za týden, do včerejší opravy Fortnite se přesto vkradlo několik celkem velkých změn. Přinášíme přehled, co vše můžete očekávat.

Hra celkem přivítala tři velké změny. Hráči mohou již zažít tornádo, vrátila se světlice a můžeme vidět úder blesku. První týden budou tornáda mnohem častější, od této chvíle až do příští aktualizace budou velmi běžná. Tornáda a blesky jsou součástí nového systému počasí, který Epic Games přidává. Oboje je k vidění v úvodním traileru ke kapitole 3. Od teď už Fortnite nikdy nebude jako dřív.

Signální pistole
Signální pistole
Foto: Epic Games

Signální pistole je jedním z nejočekávanějších navrátilců do této sezóny. Dává 60 damage a zapaluje okolí. Funguje také jako označovač a odhalí nepřátele ve stejné oblasti, pokud s ní vystřelíte nad sebe nebo nad konkrétní oblast. Signální pistole má potenciál být velmi populární zbraní a není poprvé, co je ve hře. Byla již také součástí kapitoly 2 sezóny 3, takže byla ve hře už nějakou dobu. 

Tato aktualizace se obešla bez standartního vypínání serverů, takže se hráči mohou okamžitě dostat do hry a prohlédnout si tornáda, blesky i signální pistole. S tímto patchem bylo také opraveno mnoho chyb.
 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.