Přejít k hlavnímu obsahu

Známe čtyři novinky přicházející do Fortnite v lednu. Která se vám zamlouvá nejvíce?

13. 1. 2022 | 13:18 Fortnite Update hry
Polovina první sezóny kapitoly 3 bude ve Fortnite velkou událostí, protože v Epic Games naplánovali obrovskou aktualizaci, která přidává spoustu nových lokací a vzrušujících funkcí. Nová aktualizace slibuje nejen nové mechaniky, díky řadě úniků a odhalení vytěžených dat jsou zde čtyři věci, které by měly přijít do hry v lednu 2022.
Tilted Towers
Tilted Towers
Zdroj: Epic Games

Dinosauři konečně přicházejí do hry a prvním z nich je Butter Cake, rozkošný Dino. Podle dataminera HYPEXe dorazí Butter Cake do hry ve stejné aktualizaci jako Tilted Towers, což znamená, že Butter Cake bychom se měli dočkat 18. ledna. Dinosaurus byl původně předveden v teaseru Boba Fetta a hráči jsou rozhodně nadšeni, že bestii uvidí.

Dinosaurus ve Fortnite
Dinosaurus ve Fortnite
Foto: Epic Games

Jednou z nejvíce diskutovaných přicházejících funkcí je režim No Build. Epic Games přidají zcela nový, naštěstí, časově omezený režim, který odstraní stavební mechaniku a umožní hráčům zažít ve Fortnite tradičnější battle royale zážitek. V režimu No Build budou hráči muset přistupovat k celé hře jinak a pečlivě plánovat své akce.

IO a dost možná i Dr. Slone se brzy vrátí v kapitole 3, sezóně 1. Podle úniků se jednotky IO začnou na ostrově objevovat po aktualizaci 19.10 a také získáme zcela novou lokaci nazvanou Cave. Zatímco podrobnosti o názvu a o tom, jak bude lokace vypadat, jsou velmi vzácné, mnoho úniků spekuluje, že by se mohlo jednat o nové umístění jeskyně Grotto.

V neposlední řadě se vrací do hry Tilted Towers, přesně v den svých čtvrtých narozenin, což je 18. ledna. Tato historická lokace se ve hře objeví, když začne 6. fáze tání ledu. Celá lokace je od začátku sezóny pokrytá hustou vrstvou sněhu a ledu, ale už za týden se dočkáme jejího odhalení.

Tato aktualizace má být největší v celé první sezóně a uvidíme co vše nového ještě přinese. Rozhodně však vypadá zajímavě.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.