Přejít k hlavnímu obsahu

Ve věku pouhých 23 let zemřel nadějný italský CS:GO hráč

14. 1. 2022 | 15:50 Counter-Strike 2 Lifestyle
Svět CS:GO před několika dny zachvátila smutná zpráva. V mladém věku zemřel hráč s přezdívkou FUSiON, jeden z mála CS:GO profíků z Itálie, který navíc prorazil i za hranicemi.
FUSiON
FUSiON
Zdroj: ESL

Alex 'FUSiON' Dincof se hraní CS:GO na vysoké úrovni věnoval už několik let, po opuštění italské scény si zahrál třeba i v Maďarsku. Naposledy hájil barvy EC Brugge, tedy esportové odnože belgického fotbalového týmu Club Brugge KV. S tímto celkem v říjnu dokonce vyhrál PolyPlay turnaj od českého organizátora a o pár týdnů později si zahrál v Malta Vibes proti ENTERPRISE. Žádný další zápas už ale do sbírky nepřidá.

Před několika dny se totiž na sociálních sítích irácko-italského hráče Beba 'bibu' Aadila objevila informace o jeho smrti. Tu následně potvrdili i další, kteří kontaktovali FUSiONovy nejbližší. Stoprocentně přesné informace neexistují, ale shodují se v tom, že italský hráč zemřel v Rostově, kam letěl za svojí přítelkyní. Dostal se totiž s někým do konfliktu a byl vyhozen z okna. Ani rodina údajně nezná všechny detaily.

FUSiON možná nebyl světoznámým hráčem, ale jeho bývalí spoluhráči a kamarádi třeba z FPL-C, kde byl oblíbený, jsou z jeho smrti zdrceni a nikdy na něj nezapomenou. Ačkoliv nebyl italský hráč v sestavě EC Brugge oficiálně natrvalo, tak i tato organizace se s ním náležitě rozloučila. Upřímnou soustrast blízkým.

Štítky: FUSiON
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.