Přejít k hlavnímu obsahu

Dočkáme se Fortnite skinu Obi-Wana Kenobiho ze Star Wars?

15. 1. 2022 | 11:52 Fortnite Zajímavost
Romance mezi Fortnite a Disney pokračuje, protože se podle všeho na ostrově brzy objeví další slavná postava ze Star Wars. Ano, je to dlouho očekávaný mistr Jedi Obi-Wan Kenobi.
Obi-Wan Kenobi Fortnite
Obi-Wan Kenobi Fortnite
Zdroj: Twitter

Spolupráce Fortnite x Star Wars z 1. sezóny kapitoly 2 byla jednou z nejúspěšnějších her ve hře. Tehdy byly postavy z New Trilogy přidány jako skiny do Item Shopu. 

"Je po všem, Anakine. Mám high ground." Toto je část fráze, kterou každý hráč ve Fortnite pronáší už dlouhou dobu ke svému protivníkovi, když proti němu získá high ground. V kapitole 3 tak mohou hráči hrát jako Obi-Wan Kenobi a před soupeři pronášet tyto řádky Anakinovi, známému jako Darth Vader.

V některých nedávných únicích bylo odhaleno, že s vydáním nového sériálu Obi-Wan Kenobi na Disney+ může Fortnite nadále pokračovat ve spolupráci. Komunita spekulovala, že skiny Dartha Vadera, Obi-Wana Kenobiho, Stormtrooperů a Lightsaberů budou přidány zpět do hry v rámci kooperace.

Světelné meče Fortnite x StarWars
Světelné meče Fortnite x StarWars
Foto: Epic Games

Ačkoli světelné meče již nejsou v souborech hry, youtuber GKI našel zvuky světelného meče v kreativním režimu, které stále v souborech existují, což není jen tak. Hráči také spekulují, že spolu se skiny a herními funkcemi mohou konečně získat Obi-Wanovu ochrannou známku „Hello There“ jako emote. Vzrušení je velké a komunita se nemůže dočkat 4. května 2022 na další vzrušující spolupráci se Star Wars.

V minulosti Fortnite a Star Wars spolupracovaly při mnoha příležitostech. Poprvé došlo k oficiální spolupráci v 1. sezóně 2. kapitoly při uvedení Epizody IX, kde avatar JJ Abramse hráčům ukázal exkluzivní klip z nového filmu a světelné meče přímo ve hře. Brzy nato ostrov přivítal havarované stíhačky a stormtroopery.

Díky tomu se také v item shopu objevil skin Rey, Finna, Kylo Rena, Imperial Stormtroopera, Zorii Bliss a Sith Trooper. Během Winterfestu 2019 byl hráčům darován bezplatně kluzák Millenium Falcon. Znovu 4. května 2021 se skin a světelný meč vrátil do hry na víkend u příležitosti Star Wars Day. V 5. sezóně kapitoly 2, s vydáním Disney+ série The Mandalorian , Fortnite zahrnul Mandalorianův skin jako součást Battle Passu.

Nedávno, s vydáním nové show Disney+ s názvem The Book of Boba Fett, byl v Item Shopu přímo během Winterfestu 2021 vydán nový skin pro Boba. Pokud Obi-Wan Kenobi, s Ewanem McGregorem v hlavní roli, vyjde letos kolem 4. května, jak se spekuluje, hráči by se mohli těšit, protože Epic Games nezklamal komunitu ani jednou svým počinem ve spolupráci se Star Wars.

Štítky: Fortnite, Star Wars
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.