Přejít k hlavnímu obsahu

Úřadující mistři České republiky mění sestavu! Zvládnou konkurovat eSubě a Entropiqu?

15. 1. 2022 | 17:14 League of Legends Preview
Dělí nás pár dní od začátku Mastercard Hitpoint Masters a úřadující mistři České republiky oznamují novou sestavu. Oproti ostatním týmům, které vyměnily sotva pár hráčů, tak v SINNERS proběhla rošáda hned se čtyřmi. Jediným členem z loňské sestavy zůstává midař Ondřej "ordno" Prachař. Jeho nejnovější čtveřice spoluhráčů nebude možná mnohým lidem vůbec nic říkat, ale ve skutečnosti se jedná o talentované a mladé hráče. Sází SINNERS na budoucnost?
Nová LoL sestava SINNERS
Nová LoL sestava SINNERS
Zdroj: SINNERS

SINNERS zažili kromě CS:GO úspěšný rok také v League of Legends. Na podzim se jim konečně povedlo prolomit kletbu a došli si pro první velký titul, konkrétně z Guseppe Mistrovství České republiky. Změny v sestavě byly avizovány dopředu, ale asi málokdo čekal, že by s příchodem Entropiqu a posilám eSuby dokázali hříšníci vyměnit rovnou čtveřici hráčů. Zda to bylo nutné, to ví asi pouze sama organizace, ale každopádně hlavním stavebním kamenem týmu zůstal midař Ordno. Na topu ho doplní Manh "r0bbed" Ha Duc. Toho můžou fanoušci domácího League of Legends znát z působení v Brute Talents a STOPWATCH eSports.

V jungli se pokusí prosadit George "Speedy" Daniel Savu. Ten to nebude mít mezi tak velkou konkurencí jednoduché, ale vzhledem ke zkušenostem ze zahraničí můžeme počítat s tím, že přinese na naší scénu něco nového. Na pozici marksmana nás čeká známá tvář v podobě Šimona "Strode" Povýšila. Tomu bude parťáka na botu dělat polský support Kamil "Syrpy" Pękacki. Ten se už v Česku představil, a to v barvách Vikingekrig Esports. Celkově sestava vypadá zajímavě, ale vzhledem k tomu, jak kompetitivní sezóna nás čeká, tak se dá jen těžko odhadovat jejich finální umístění. Ovšem dá se asi očekávat TOP4, pokud do sebe všechno zapadne.

Kompletní sestava SINNERS:

  • Manh "r0bbed" Ha Duc
  • George "Speedy" Daniel Savu
  • Ondřej "ordno" Prachař
  • Šimon "Strode" Povýšil
  • Kamil "Syrpy" Pękacki
Štítky: SINNERS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.