Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava Dark Tigers je tady! Už dnes večer se představí v elitní domácí lize

17. 1. 2022 | 11:50 League of Legends Preview
Do začátku nejvyšší domácí ligy Mastercard Hitpoint Masters už zůstává pouze pár hodin. Jako jedni z posledních svou sestavu na nadcházející split oznamují Dark Tigers. Pětice hráčů, která se dnes večer v bílých dresech představí, může být pro mnoho českých fanoušků docela neznámá. Ovšem nenechte se zmást, všichni hráči za sebou už něco málo odehráno mají.
Nová sestava Dark Tigers
Nová sestava Dark Tigers
Zdroj: sociální sítě týmu

Po týmu Cryptova přichází s odhalením sestavy na rok 2022 jako další také Dark Tigers. V posledních letech se jim na naší scéně moc nedařilo, ale to vše se může tento rok změnit. Vzhledem ke konkurenci, která na všechny hráče čeká, můžeme očekávat, že někteří vyvinutý tlak nemusí zvládnout. Přesně v tuhle chvíli bude potřeba zkušené hráče a přesně ty DTG v nové sestavě mají.

Začneme na topu, kde se představí Champen. Tento dánský toplaner má za sebou působení v organizacích GODSENT, Goskilla nebo Absolved. Kuriozitou je to, že za Absolved si zahrála také dvojice současných hráčů Entropiqu, Khantos a Rames. V jungli se u DTG pokusí prosadit mezi konkurencí Holanďan Flawed, kterého si mohou domácí fanoušci pamatovat z jeho působení Inaequalis, za něž získal titul z Hitpoint Winter. Na midu mu bude dělat parťáka bývalý kolega z KVM Esportssumi. Zatím se těžce odhaduje, jak kvalitní bude oproti ostatním midařům v naší lize, ale vzhledem k široké paletě týmů, kde působil, tak se dá předpokládat, že by mohl patřit k těm nejlepším.

Pokud vám v tomto týmu chyběli čeští zástupci, tak nebojte, i ty zde máme. Na botu se představí známá jména, a to konkrétně marksman Promise, který hrál společně s Flawedem v úspěšné sestavě Inaequalis, a support Dejvos, jenž patří k největším talentům, jaké na naší scéně máme. Celkově by mohli Dark Tigers potrápit i ty nejlepší týmy, ale na to si budeme muset počkat. Mastercard Hitpoint Masters začíná už dnes v 18:00 právě jejich zápasem proti Brute.

Kompletní sestava vypadá následovně:

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.