Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague dnes čeká další důležitý zápas, navážou na první výhru v sezóně?

21. 1. 2022 | 12:05 Counter-Strike 2 Live coverage
Malta Vibes Knockout Series se vrací již popáté, aby dala šanci nadějným týmům se utkat o hezké prize money a bootcamp na Maltě. Zatímco SINNERS obdrželi přímou pozvánku mezi nejlepší šestnáctku, od prvního kola bojují o úspěch hráčů ENTERPRISE, Dynamo Eclot a Entropiq Prague. Z aktuálně startujících turnajů je Malta Vibes vůbec nejlépe obsazenou soutěží pro české a slovenské fanoušky.
KWERTZZ
KWERTZZ
Zdroj: PLAYzone / MČR

Knockout Series od Eden Esports již za poslední vydání poznalo šampiony z Entropiqu i vicemistry ze SINNERS. Vedle těchto jmen nabídne pátá edice této oblíbené série již čtvrté tažení ENTERPRISE, jejichž dosavadní bilance je 5:3. Hříšníci díky vyššímu seedu čekají ve 3. kole pavouka, další naši zástupci pak začnou svoji cestu za co největším podílem z celkového balíku 50 tisíc dolarů hned na začátku Single Elimination bracketu. Těšit se vedle SINNERS a ENTERPRISE můžete na Dynamo Eclot a Entropiq Prague.

1. kolo – 17. až 20. ledna

Jako první jdou do akce hráči ENTERPRISE, kteří budou mít čerstvě za sebou úvodní zápas v Pinnacle Winter Series #1. Právě nálada a vyčerpání z tohoto duelu budou hrát velkou roli, protože na sebe tyto zápasy přímo navazují. V Malta Vibes ale prostor na zakopnutí není, prohra se  rovná konečné v turnaji. Jejich prvním soupeřem zde bude norská sestava 777 Esports. Další týmy se zapojí do akce v úterý, přičemž Dynamo Eclot celý program druhého hracího dne odstartují soubojem s mongolským výběrem D13. Trojlístek duelů prvního kola uzavřeme zápasem, který vám živě přineseme na našem Twitchi. Entropiq Prague do svého prvního turnaje roku vstoupí proti bývalé sestavě Feenix. Každý zápas bude parádní podívanou!

    2. kolo – 21. a 22. ledna

    Malta Vibes Knockout Series #5 pokračuje druhým kolem. V prvním ze dvou hracích dní se do akce dostanou hráči Entropiq Prague, kteří jako jediní z CZ/SK trojlístků prošli sítem úvodního kola. Po výhře nad bývalou sestavou Feenix nyní vyzvou soupeře tentokrát z Ukrajiny, konkrétně sestavu s názvem B8. Aktuálně 119. nejlepší tým světa se loni dostal i do TOP 50, i po tomhle pádu tak jistě bude nebezpečný. Jak si český zástupce povede ve svém druhém letošním vystoupení, vám přineseme opět živě na našem Twitchi. Těšit se můžete na dvojici Koty + JaFrEsSs.

    Harmonogram zápasů:

    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.