Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games vyhlašují útok na návrat mezi domácí CS:GO elitu!

19. 1. 2022 | 15:55 Counter-Strike 2 Přestup
Inside Games před několika lety patřili mezi stálice domácí CS:GO scény, v posledních sezónách tomu ale tak nebylo. Po rozpadu předloňské sestavy se v turnajích objevovala maximálně akademie, letos to už ale bude o něčem jiném. Po zisku mistrovského titulu v Brawl Stars zatoužilo vedení tradiční organizace po návratu na pole FPS her a Inside Games tak budou opět chtít bojovat o medaile také v CS:GO.
Inside Games CS:GO tým
Inside Games CS:GO tým
Zdroj: oficiální zpráva

Když se naposledy Inside Games ukázali na Vodafone MČR v CS:GO, hájili jejich barvy hráči jako Jan 'HONES' Urválek nebo Richard 'queztone' Strnátko. Ještě v dávnější minulosti to byl tým okolo Tomáše 'Tomkeejs' Tomky, dnešního kouče SINNERS. Od úspěšných let ale nějaká ta doba uplynula, scéna se posunula a spolu s ní se nyní posouvají také Inside Games. V roce 2022 tak opět nebudou chybět na poli CS:GO.

Do hledáčku ING se dostala sestava, která se pod křídly organizace GLORE stala kometou loňské sezóny. Sestava okolo Samuela 'SMK-' Kellnera se nejrychlejší možnou cestou dokázala probojovat do 1. Tipsport COOL ligy a následně dokráčela až na Vodafone MČR v počítačových hrách do Brna, kde většina sestavy debutovala. Jediným zkušenějším pilířem týmu je nejnovější posila Peter 'NaturalG' Turčan. Z Tipsport COOL ligy sice ještě jako GLORE sestoupili, mimo to ale vybojovali postup do letošní Sazka eLEAGUE. A právě tam už je uvidíme pod novou střechou nad hlavou, stejně jako v letošní MČR sezóně.

Celé sestavě na konci roku vypršel kontrakt v dosavadním působišti. Hráči se rozhodli pokračovat pospolu, nikoho nezlákala konkurence, a tak si celá pětice společně hledala nové angažmá. To se podařilo najít právě v Inside Games, kterým taková možnost přišla ideálně vhod. „Inside Games jsme si vybrali hlavně kvůli dobré komunikaci, rychle jsme našli společnou řeč a dohodli se na podmínkách. Je to zase něco nového a těšíme se,” říká NaturalG. „Chceme ostatním ukázat, že můžeme hrát s jakýmkoliv soupeřem. Ale bude to dost těžké, protože většina týmů hraje kvalitní evropské turnaje a věnují se vlastně jen CSku,“ doplňuje zkušený hráč.

„Je to už přes rok, co jsme byli vidět na poli CS:GO a náš hlavní cíl pro tento rok je opět se vrátit do tohoto světa. Proto jsem velice rád, že se nám podařilo podepsat tuto sestavu, která je složena z nadějných talentovaných kluků, kteří již ukázali své kvality a můžeme od nich očekávat velké věci,“ uzavírá CS:GO manažer organizace Michal Filip.

Nová sestava Inside Games:

 Česká republika Tamer 'Shinkyy' Ghariba
 Slovensko Samuel 'SMK-' Kellner
 Slovensko Martin 'StuFF' Opatovský
 Česká republika Jakub 'Cr1nged' Křížek
 Slovensko Peter 'NaturalG' Turčan

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.