Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung spouští předobjednávky projektoru The Freestyle

23. 1. 2022 | 08:00 PR článek
Samsung spouští předobjednávky revolučního promítacího zařízení The Freestyle, které nedávno představil na veletrhu CES 2022 v Las Vegas. Zařízení nabízí nejlepší možný obraz v libovolných podmínkách a spoustu další zábavy všem, kteří se nechtějí vzdát technických vymožeností ani na cestách. Doporučená maloobchodní cena The Freestyle od Samsungu činí 24 990 Kč.
Samsung spouští předobjednávky projektoru The Freestyle
Samsung spouští předobjednávky projektoru The Freestyle
Zdroj: Samsung

V případě, že si jej přeobjednáte, dostanete navíc stylové outdoorové pouzdro a 90denní garanci vrácení peněz. Akce platí do 13. února 2022 nebo do vyprodání zásob v e-shopu samsung.cz a u vybraných prodejců elektroniky. Doporučená maloobchodní cena outdoorového pouzdra je 1 490 Kč.

Samsung The Freestyle je neobyčejně všestranné a zábavné zařízení určené především mladé generaci. Dá se používat jako projektor, chytrý reproduktor nebo jako náladové osvětlení. Díky svému kompaktnímu tvaru a hmotnosti pouhých 830 gramů je snadno přenositelný, takže si jej můžete vzít kamkoli s sebou a přeměnit jakýkoli prostor v malý kinosál. Na rozdíl od běžných skříňových projektorů umožňuje konstrukční řešení The Freestyle otáčet ho až o 180 stupňů, takže dokáže promítat kvalitní obraz kdekoli chcete – na stole, na podlaze, na zdi nebo dokonce na stropě – a nepotřebujete k tomu žádné samostatné promítací plátno.

The Freestyle disponuje funkcemi plně automatického vyrovnávání a korekce lichoběžníkového zkreslení pomocí špičkových technologií. Tyto funkce umožňují přizpůsobit promítaný obraz každému povrchu v jakémkoli úhlu tak, aby byl vždy dokonale proporcionální. Funkce automatického zaostřování zajišťuje za všech podmínek perfektně ostrý obraz, a to až do velikosti 100 palců. The Freestyle disponuje také dvojitým pasivním akustickýmreproduktorem pro věrné zdůraznění basů. Zvuk proudí všemi směry kolem projektoru, takže při sledování filmu nebude nikdo ochuzený o plnohodnotný zážitek.

The Freestyle je kromě připojení do běžné elektrické zásuvky možné napájet i z externích baterií (powerbanky), které podporují standard USB-PD o výkonu 50 W/20 V nebo vyšším, takže jej lze použít i na místech, kde není k dispozici přívod elektrické energie. Díky tomu si jej uživatelé můžou vzít kamkoli s sebou, ať už jsou na cestách, na výletě v kempu a podobně.

Samsung spouští předobjednávky projektoru The Freestyle
Samsung spouští předobjednávky projektoru The Freestyle
Zdroj: Samsung

Pokud se The Freestyle právě nevyužíván jako projektor k streamování obsahu, může po nasazení průsvitné krytky objektivu sloužit jako zdroj náladového osvětlení. The Freestyle funguje i jako chytrý reproduktor, a umí dokonce analyzovat hudbu a synchronizovat s ní vizuální efekty, které lze promítat na zeď, na podlahu nebo kamkoli jinam.

The Freestyle nabízí také funkce, jaké mají Smart televizory Samsung. Má vestavěné streamovací služby a funkce pro zrcadlení a casting, které jsou kompatibilní s mobilními zařízeními se systémy Android i Apple iOS. Je to první přenosný projektor v této kategorii, který hlavní světoví partneři nabízející přímý přenos mediálního obsahu (OTT) certifikovali, aby si jej diváci mohli vychutnat v maximální kvalitě. Navíc ho můžete spárovat se smart televizorem Samsung (série Q70 a výše) a přehrávat i běžné TV vysílání, a to i když je televizor vypnutý.

Je také prvním projektorem, který obsahuje dálkové hlasové ovládání (FFV, v angličtině), což uživatelům umožňuje zvolit své oblíbené hlasové asistenty pro bezdotykové ovládání zařízení.

Víc informací o projektoru The Freestyle získáte na stránce samsung.com/cz/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Štítky: Samsung