Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite se zřejmě chystá na „Návrat do budoucnosti“

25. 1. 2022 | 17:30 Fortnite Update hry
Pokud bych měla říct jednu jedinou věc, která je ve Fortnite vždycky jistá, tak to bude to, že Epic Games vždy hledají další novou spolupráci. I poté, co si zajistili současné spolupráce, jako je Spider-Man, Hawkeye či Arcane League of Legends, hledají samozřejmě stále další.
Návrat do budoucnosti
Návrat do budoucnosti
Zdroj: Universal Pictures

Několik nedávných tweetů od CCO Epic Games Donalda Mustarda vede hráče k přesvědčení, že nová spolupráce je na cestě. A nejde o nic malého. Back to the Future (Návrat do budoucnosti), filmový hit z 80. let z pera a režie Roberta Zemeckise, by se mohl již brzy objevit ve Fortnite.

Donald Mustard v neděli tweetoval svým sledujícím velmi tajemnou zprávu. Hráči okamžitě začali spekulovat v odpovědích, co by to mohlo znamenat.

Mnozí věřili, že slovo „tajemný“ je klíčové, a že padouch ze Spider-Mana Mysterio je na cestě. To je rozumný odhad vzhledem k tomu, že Spider-Man je velkou součástí této sezóny a úniky naznačují, že na cestě je mnoho dalších skinů souvisejících se Spider-Manem.

Pozdější Tweet však poslal teorie zcela novým směrem. Druhý Tweet totiž obsahoval gif v oblíbeném fontu Návratu do budoucnosti.

Zda spolu tyto dva Tweety souvisejí, či nikoli, se teprve uvidí. Hra se může brzy dočkat jak padouchů ze Spider-Mana, tak spolupráce s Návratem do budoucnosti. V Item Shopu aktuálně najdeme dvě spolupráce, Hawkeye a Arcane League of Legends. Vzhledem k tomu, že náznaky pocházejí od samotného Donalda Mustarda, je více než pravděpodobné, že jsou pravdivé.

Tyto náznaky jsou na rozdíl od úniků, vzhledem ke zdroji informací od samotného Donalda Mustarda, vysoce pravděpodobné. A Návrat do budoucnosti tak zřejmě velmi brzy získá spolupráci ve Fortnite.

Kdo dorazí? Marty McFly, doktor Emmette Brown nebo stroj času zabudovaný do sportovního vozu DeLorean, to můžeme zatím pouze hádat. Pravděpodobně však přijdou krátce poté, co se skin Green Goblin dostane do Item Shopu, protože tato spolupráce byla naznačována dlouho před touto. Ale kdo ví co má Epic Games za lubem. Necháme se překvapit.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.