Přejít k hlavnímu obsahu

xGenesis cod 4 mínus

30. 12. 2007 | 23:13
Velmi nadějný cod 4 team xGenesis hlásí svůj rozpad. Jako důvod uvedly nespokojenost s výsledky, které v poslední době předváděli. Co bude s jednotlivými hráči, nikdo neví. Někteří hráči se však vyjádřili že spolu už hrát nechtějí. Vyjádření dopinka:"Konec, když někdo nedokáže dát někoho, ač o něm tisíckrát ví, nebo na něj čeká v leanu .. to se na mě nezlob, ale to nejsou hráči, proto byl tohle už poslední zápas, protože je to už k neunešení, jelikož jsem hodně klidnej člověk a tohle mě dokáže pořádně vytočit ... myslim, že by to bylo stejný, jako kdybych hrál s petou69 apod."
Výchozí obrázek
Velmi nadějný cod 4 team xGenesis hlásí svůj rozpad. Jako důvod uvedly nespokojenost s výsledky, které v poslední době předváděli. Co bude s jednotlivými hráči, nikdo neví. Někteří hráči se však vyjádřili že spolu už hrát nechtějí.

Vyjádření dopinka:
"Konec, když někdo nedokáže dát někoho, ač o něm tisíckrát ví, nebo na něj čeká v leanu .. to se na mě nezlob, ale to nejsou hráči, proto byl tohle už poslední zápas, protože je to už k neunešení, jelikož jsem hodně klidnej člověk a tohle mě dokáže pořádně vytočit ... myslim, že by to bylo stejný, jako kdybych hrál s petou69 apod."

xGenesis.cod4 R.I.P.:

cze Lukáš 'dopink' Chvojka
cze Ivo 'ivanhoe' Nesvatba
cze Vašek 'NeX' Vaněk
cze Jan 'kafe' Lánský
cze Michal 'trunk' Břoušek