Přejít k hlavnímu obsahu

Jde se na párty! Fortnite přidal pizzu do hry

26. 1. 2022 | 13:36 Fortnite Update hry
Fortnite včera odpoledne vydal nejnovější hotfix. V něm byl ve hře představen zcela nový předmět. Položka Pizza Party Item byla přidána do hry a nyní už je aktivní a čeká na hladové hráče.
Pizza Party Item
Pizza Party Item
Zdroj: Epic Games

Pizzu najdete na následujících místech:

  • Supply Drops
  • Llama (když jí samozřejmě zabijete)
  • random po zemi
  • v truhlách
  • lze koupit  u NPC Tomatohead v Tilted Towers za 50 zlatých

V současné době není pizza k sehnání v arénách ani v kompetitivních hrách. Pizza Party se okamžitě stává jedním z nejlepších předmětů pro doplňování HP a shieldů ve hře. Doplňuje až 100 HP a 50 shieldů z jedné krabice. Vzhledem k tomu, že krabice není stohovatelná, lze vzít jen jednu do jednoho slotu.

Po vložení do inventáře nelze krabici s pizzou znovu celou zvednout. Kousky pizzy však lze z obalu vzít, přičemž do jednoho slotu inventáře se vejdou dva kousky této lahůdky.
 


 

Každý kousek dá hráčům 25 zdraví nebo shieldů. Navíc, pokud máte třeba 90 zdraví, pak kousek pizzy přidá deset zdraví a 15 štítů. Existuje několik míst, kde lze novou položku najít a skvěle ji využít. Je pravděpodobně nejužitečnější pro dua, tria nebo squady. Jde přeci o "pizza party", takže čím více, tím v tomto případě lépe.

Tato položka je poslední ze zbývajících dílků traileru ke kapitole 3. Většina předmětů a postav již byla v této sezóně představena. S předměty Pizza Party a Shield Keg je tedy trailer naplněn a další doplňky už budou ve hře této sezóny překvapením.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.