Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT epizoda 4: Na jaké další novinky se můžeme těšit?

28. 1. 2022 | 17:00 VALORANT Update hry
Nedávno byla zahájena už čtvrtá epizoda hry VALORANT, která restartovala dosavadní žebříček a hráči tak zahájili další sezónu nanovo. Co epizoda 4 nabízí nového?
Neon
Neon
Zdroj: Riot Games

Před dvěma týdny Riot Games oficiálně otevřel brány hráčům VALORANTu do epizody 4. Ta bude mít, stejně jako ty předchozí, tři akty. První z nich  přináší nový battlepass, kosmetické skiny, ale hlavně úplně novou postavu Neon.

S rychlostí, která oslepuje jako zlaté slunce, Neon na nikoho nečeká. Nejnovější Agent je závod pro jednu osobu, která rozdává bioelektrické údery pomocí rychlých výbojů, energetických blesků a smrtícího paprsku blesku.
Jeff Landa-Comms Strategist

Neon je venku zatím jen několik dní, ale už teď sklízí obrovský úspěch a v jejím stínu se mezitím rýsuje podoba druhého aktu. Výkonná producentka Anna Donlon nám nastínila, co můžeme v budoucnu očekávat. 

Fanoušci obvykle očekávají novou mapu nebo další postavu, spolehlivě vždy kdykoli startuje nový Akt, v tomto případě je Donlon bohužel zklamala. Místo toho se vývojáři chtějí zaměřit na celkové zlepšení hry. Aktualizace bude věnována především vybalancování agentů, map a také vylepší samotnou podporu, která snad povede k lepšímu chování během her. Ujistila nás však, že obsah druhého aktu bude mít i tak vzrušující prvky, jako například komunitní bitvy, nový battlepass i další skiny. Prozradila nám také, že nebudeme dlouho čekat a ve třetím aktu se mezi agenty připojí nová postava.

Aktuální absence nové mapy nebo agenta může být pro některé hráče VALORANTu zklamáním, ale znamená to, že stávající obsah hry bude vylepšen, což také není k zahození. Významné změny agentů pravděpodobně přijdou v příštím aktu, takže se připravte na trochu novou metu.

Štítky: Valorant update
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.