Přejít k hlavnímu obsahu

Dvojnásobný mistr ČR míří do zahraničí!

28. 1. 2022 | 17:30 PUBG: Battlegrounds Přestup
Sezóna 2021 je dávno za námi a hráči mají spoustu prostoru přemýšlet nad svou budoucností. Tento čas se však krátí a už během února začne kvalifikace na první velký turnaj tohoto roku, PCS 6, ale my již máme jistotu, že minimálně jednoho českého hráče uvidíme v zahraničním působišti. O koho jde a jaký je jeho nový tým?
Dominik Hawki Gryga
Dominik Hawki Gryga
Zdroj: Entropiq

Dominik „Hawki“ Gryga naposledy střílel za Entropiq, v jehož barvách předloni vyhrál svůj druhý titul mistra ČR. Po rozpadu PUBG týmu oznámil, že bude pro Entropiq pracovat a hraní bude brát spíš jako koníček. I přesto se dokázal kvalifikovat v roce 2021 na MČR, kde se s týmem Burgir umístil v horní polovině pole.

Byla tak trošku otázka co bude následovat dále, tento tým byl totiž oznámen pouze pro závěr sezóny. Nyní ovšem Hawki jasně zavelel: „Je čas začít psát novou kapitolu, vracím se k profesionálnímu hraní!“ Maximální úsilí a čas bude vkládat do hraní pod křídly organizace Formulation Gaming. Jeho zatím jediným spoluhráčem je norský hráč SnuskiDuski, se kterým již absolvoval kvalifikaci na PCS 5. Toto duo pomocí tryoutů hledá zbylé dva hráče, s nimiž si maximálně sednou. K tomu jim dopomáhají i PRO Scrimy.

„Cením si důvěry, kterou v nás organizace vložila a podporuje nás ještě před složením finální sestavy! Věřím, že nezklameme,“ uvedl dále Hawki s tím, že nadále bude pracovat v Entropiqu a bude se tak snažit skloubit tyto dvě aktivity. Kluci celou přípravu směřují na nadcházející PCS 6 kvalifikaci, tak snad se jim brzy podaří najít finální složení týmu. Každé české želízko hrající v zahraničí je pozitivní zprávou a šancí na úspěch.

Štítky: Hawki
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!