Přejít k hlavnímu obsahu

Z vrcholného turnaje poputuje 50 000 dolarů hráčům s postižením

3. 2. 2022 | 17:57 Rainbow Six: Siege Turnaj
Přesto, že poměrně nedávno vyšel očekávaný další díl ze série Rainbow Six s podtitulem Quarantine, neznamená to, že Ubisoft pustí Rainbow Six Siege k vodě. Právě naopak, i letos dostaneme Six Invitational. Turnaj přinese souboj 20 týmů ze všech koutů světa a také pomůže na dobrou věc. Proti sobě se totiž utkají tvůrci obsahu ze Severní Ameriky a Evropy, kteří budou hrát o prize pool 50 000 dolarů. Ten poputuje na charitu.
Six Invitational
Six Invitational
Zdroj: Eva Blue

Fanoušci Rainbow Six Siege si jistě do kalendáře červeně poznamenali jednu z nejdůležitějších událostí letošního roku – Six Invitational 2022. Stejně, jako v minulých letech, i tento rok se proti sobě postaví týmy ze všech koutů světa. Zvolen byl i doprovodný program.

Již 18. února mezi sebou svede boj desítka tvůrců obsahu. Nepůjde o žádný boxerský zápas v ringu, ale klidnou hru mezi pětkou Severoameričanů a Evropanů. Ten, kdo vyhraje, si odnese prize pool ve výši 50 000 dolarů (přes milion korun). Všechny peníze ale poputují na charitu pro hráče, kteří jsou fyzicky postižení, aby se jim lépe hrálo.

Hlavním lákadlem bude souboj dvaceti týmů ze všech koutů světa. Uvidíme tak FaZe, NAVI nebo třeba Rogue. Ti svůj souboj započnou 8. února, aby ho 20. února skončili ve Stockholmu, ve Švédsku. Původní plán byl uskutečnit finále v Quebecu v Kanadě, kvůli covidovým restrikcím to ale není možné.

Nejedná se jen o turnaj, The Six Invitational je speciálním momentem pro celou Siege rodinu, podílet se na srdcervoucích zápasech, událostech v komunitě a dalších novinkách, kterými započneme nový rok.
uvedl Ubisoft

Na fanoušky klasické hry čeká oznámení další sezóny pro Rainbow Six Siege a sedmá roadmapa. K tomu budou mít vybraní tvůrci obsahu a streameři možnost Six Invitational skrz svůj kanál restreamovat.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.