Přejít k hlavnímu obsahu

Získejte do svých rukou skiny Silk Sonic Cup zdarma a dříve, než přijdou do Item shopu!

4. 2. 2022 | 17:00 Fortnite Turnaj
Fortnite Icon Series je domovem některých z největších jmen v hudební, sportovní a herní kultuře. Od svého debutu s Ninjou v lednu 2020 se do exkluzivního klubu připojili LeBron James, Ariana Grande, Bugha a mnoho, mnoho dalších.
R&B duo Silk Sonic
R&B duo Silk Sonic
Zdroj: Epic Games

Další na řadě Icon Series je R&B duo Silk Sonic nominované na cenu Grammy. Pokud je neznáte jako duo, určitě budete znát jejich sólové kariéry jako Bruno Mars a Anderson .Paak.

Sada Silk Sonic zasáhne Fortnite Item Shop 11. února. K dispozici budou oblečení podle obou zvězd, Bruno Mars a Anderson .Paak, každé s několika alternativními styly a doplňky.
 

Bruno Mars
Bruno Mars
Foto: Epic Games

Kromě toho dávejte pozor na Brunův zlatý krumpáč Sound Sceptre, který funguje také jako Back Bling. Jeho partner má také své vlastní doplňky, včetně krumpáče Boom Bap a Sonic Snare Back Bling.

Anderson .Paak
Anderson .Paak
Foto: Epic Games

Silk Sonic Cup

Získejte oba skiny dříve, a co je důležitější, zdarma, v Silk Sonic Cupu. Turnaj se bude konat v pondělí 7. února od 19 hodin a bude v režimu pro dua. Jako obvykle mohou týmy dokončit až 10 zápasů během tříhodinového okna a získávat body za eliminace a umístění. 

Hráči, kteří se umístí dostatečně vysoko na žebříčku, odemknou oblečení Bruno Mars a Anderson .Paak, krumpáč Sound Sceptre/Back Bling a Sonic Snare Back Bling. Pro evropský region se bude jednat o umístění v top 1 250.
 

Silk Sonic Cup
Silk Sonic Cup
Foto: Epic Games

Pokud se vám to úplně nepodaří, stále můžete vyhrát! Každý tým, který získá alespoň osm bodů, získá Silk Sonic Spray jako bonus za hraní.

Silk Sonic Spray
Silk Sonic Spray
Foto: Epic Games

Tento turnaj je open, tedy nemusíte mít žádné body v arénách, ale budete muset mít alespoň level 50 nebo vyšší na svém účtu. Musíte se také ujistit, že máte zapnutou dvoufaktorové ověření. Tak hodně štěstí všem.

Štítky: Fortnite turnaj
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.