Přejít k hlavnímu obsahu

Díky cheatům si hráči mohou nechat kompletně zmizet své jméno

5. 2. 2022 | 13:05 Zajímavost
Nová věc, která se šíří Twitterem, dost šokovala hráče Call of Duty: Warzone. Již dlouho totiž komunita prosí, aby si streameři mohli zapnout inkognito mód, který by jim skryl jména a uchránil je před stream-sniperováním. Zatímco Raven Software nic takového nepodnikl, hackeři s tímto problémem už pomohli.
Anonymní mód v Call of Duty: Warzone
Anonymní mód v Call of Duty: Warzone
Zdroj: Activision/Google

Většina hacků do  Call of Duty: Warzone je takového rázu, který vás okamžitě, a hlavně neférově, posílí. Aimbot, vidění přes zdi nebo třeba létající auta, která byla pár dní zpět úplně všude. Jak se ale zdá, hackeři konečně udělali více... prospěšnou věc. Díky novému hacku si totiž mohou nechat zmizet svá herní jména. Jedná se tak o ideální inkognito mód, o který streameři prosí již opravdu dlouho.

Přesto, že Warzone má spousty nástrojů, jak vaše jméno zobrazit, od kamery, která hráče ukazuje, po hlášku, kdo koho zabil, hackeři tohle dokázali obejít a vypadá to tak, že jste se zabili sami. Schovaná jsou jména i pro spoluhráče cheatera. Jak ukazuje další Tweet, pokud se hackeři rozhodnou jméno si ponechat, mohou si hrát s jeho velikostí a barvou.

Je jisté, že Raven Software podnikne nějaké kroky k napravení. Je ale otázkou, zdalipak by taková úprava hry neměla být povolená – přece jen, nedává hráčům žádnou extrémní výhodu.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.