Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect odinstaloval Warzone kvůli stream sniperovi

25. 10. 2021 | 15:43 Warzone Zajímavost
Být slavným hráčem má jistě mnoho výhod, ale i nevýhod. Kromě toho, že ve hrách můžete mít určité zvýhodnění a každý vás bude znát, je nevýhodou i to, že pokud zrovna streamujete, lehce se můžete stát obětí stream snipingu, kdy váš divák přesně ví, kde se nacházíte. Podobnou zkušenost má i Dr Disrespect, odinstaloval díky ní populární Battle Royale Call of Duty: Warzone.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: YouTube/DrDisrespect

Jeden z nejlepších internetových tvůrců a bývalý streamer na Twitchi, Dr Disrespect, to ve Warzone nemá zrovna lehké. Krom toho, že byl nějakou dobu zpátky vyřazen z turnaje o pořádný balík a dostal v 1v1 kvůli stopping power nábojům, se začíná stává obětí stream snipingu. Na rozdíl od některých jiných her, Call of Duty: Warzone nemá žádný mód pro streamery, a tak spousta tvůrců, včetně Doca, riskuje, že si je jejich sledující ve hře najdou a lehce zabijí.

Zatímco ve Verdansku se pořád něco děje, Doc měl pocit, že by si s protivníkem mohl dát férové 1v1. To by v zádech nesměl mít stream snipera, který po něm okamžitě začal střílet, až nakonec Doca zabil. Krom toho, že streamerova hra byla naprosto zruinovaná, Doc toho měl už prostě dost a hru vypnul a pro jistotu i rovnou odinstaloval.

Křišťálová Lupa

Je ale prakticky jisté, že se s nadcházejícím Ricochet anti-cheatem a novou Pacifickou mapou do hry vrátí. A pokud ne, může si vybrat z celého zástupu online pecek, kde bude čelit úplně stejným problémům.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.