Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud9 naskakují na rychlík s kryptoměnami a představují partnerství s Blockchain.com

7. 2. 2022 | 11:00 Zajímavost
Severoamerická organizace Cloud9 se po vzoru ostatních světových organizací rozhodla navázat partnerství se společností, která poskytuje služby v oblasti kryptoměn. Blockchain.com, tak zní název nového sponzora Cloud9, kteří si od spolupráce slibují nejen finanční podporu, ale i edukaci pro své svěřence a fanoušky v oblasti kryptoměn.
Cloud9 x Blockchain.com
Cloud9 x Blockchain.com
Zdroj: Cloud9

Dva, na první pohled od sebe vzdálené, světy se začínají neustále blíže a blíže propojovat. Konkrétně je řeč o kryptoměnách a esportu. V posledních měsících můžeme být svědky velmi častého navazování nových spoluprací mezi esportovými organizacemi a společnostmi poskytující služby z oblasti kryptoměn.

Na tento rozjetý vlak se nakonec rozhodl naskočit i esportový gigant nosící jméno Cloud9. Tato severoamerická organizace se totiž rozhodla uzavřít spolupráci se společností Blockchain.com, která tyto již zmiňované služby v oblasti kryptoměn poskytuje. Cloud9 se tak díky tomuto partnerství přidali k mnoha dalším světovým organizacím, které podobnými dohodami disponují již několik měsíců. Jedná se o dlouholeté partnerství, ze kterého by měly těžit obě strany.

Blockchain.com si díky této spolupráci vydobyl cenné místo na dresech všech reprezentantů Cloud9 a sním i spojenou reklamu. Logo Blockchainu tak uvidíme vedle značek jako Microsoft, HyperX nebo třeba BMW, se kterými Cloud9 už nějaký ten pátek spolupracují. Z opačné strany mince pak kromě finanční podpory, jež Blockchain této legendární organizaci poskytne, si Cloud9 od této spolupráce rovněž slibují edukaci v oblasti kryptoměn pro své fanoušky a svěřence. Co na tuto spolupráci říkáte vy?

Štítky: Cloud9
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.