Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý CS:GO profesionál pashaBiceps vyhrál svůj první MMA zápas knockoutem ve druhém kole

6. 2. 2022 | 20:55 Lifestyle
Veterán hry CS:GO pashaBiceps vyhrál svůj debut v MMA, když knockoutoval svého protivníka Owcu již ve druhém kolem.
pashaBiceps a jeho první MMA zápas
pashaBiceps a jeho první MMA zápas
Zdroj: HIGH League

Jaroslaw "pashaBiceps" Jarzabkowski byl na CS:GO scéně součástí známé polské hráčské skupiny Golden Five, která pod různými organizacemi úspěšně působila ve světě. V letech 2014-2018 vynesl tým s pashou na vrchol organizaci Virtus.pro, jako jeden z nejlepších Counter-Strike týmů na světě.

Poté, co pashaBiceps ukončil svoji profesionální hráčskou kariéru, se rozhodl vedle svých dalších úspěšných aktivit dát šanci MMA. Konečně tak  může prokázat svoji přezdívku. První zápas si polský hráč odbyl 5. února v rámci HIGH ligy celebrit, kde se utkal s kulturistou Michalem "Owca WK" Owczarzakem.

Během vážení měl Pasha na hrudi obtisknuté AWP, což se doslova ukázalo jako vhodné pro jeho první zápas, vzhledem k tomu, že porazil svého soupeře knockoutem.

V prvním kole se Pashovi podařilo udeřit protivníka jeho silnější pravou rukou, Owca se však vzchopil a do druhého kola šel s velkým sebevědomím. Ve druhém kole byl Pasha připraven a hned od začátku se vydal ukončit svého soupeře levým hákem přímo na hlavu poté, co upadl na zem. Pashův soupeř po této smrtící ráně naznačil, že končí a rozhodčí ihned ukončil zápas s tím, že Pasha vyhrává svůj první MMA zápas v kariéře. Polská legenda navíc naznačila, že by nemuselo jít o poslední zápas v kleci.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: pashaBiceps