Přejít k hlavnímu obsahu

Team Narcis k rozjetému vlaku přidává další vagón, tentokrát v podobě Brawl Stars sekce

7. 2. 2022 | 18:00 Brawl Stars PR článek
O potenciálu mobilního gamingu ve světě nemůže dnes již nikdo pochybovat. V NARCISU chtějí být této scény součástí a proto do svých řad vítají novou BRAWL STARS sekci.
Team Narcis
Team Narcis
Zdroj: Team Narcis

Na MČR v mobilních hrách se letos v jejich barvách pokusí kvalifikovat čtveřice hráčů – David "Slayer" Kaucký, Daniel "Dan" Kalenda a Michael "Hortix" Sedláček, kteří v minulém roce úspěšně reprezentovali tým Gravity. Jejich největším společným úspěchem bylo druhé místo na OvaChamp Grandfinále 2021 a taktéž kvalifikace na MČR Mobile 2021, kterého se ale bohužel kvůli potížím nemohli zúčastnit. I přesto mají v esportu mnoho zkušeností, které budou určitě chtít v další sezóně zúročit. Ke klukům se připojí známá tvář Brawl Stars scény, multitalentovaný komentátor, redaktor, organizátor turnajů, streamer, ale především hráč Daniel "Divi" Divácký, přecházející z taktéž úspěšného týmu Glore, který se k přestupu do organizace i vyjádřil:

„S klukama jsme se po MČR rozhodli, že bychom to chtěli v nové sezóně zkusit spolu, za tu dobu jsme poctivě trénovali, sehráli se a chtěli jsme si tak najít organizaci, která by se nás chtěla ujmout. Když se nám ozval Panda, tak jsme neváhali a nabídku vzali. Jsme rádi, že můžeme na turnajích reprezentovat barvy právě týmu Narcis, který má dle mého názoru velkou budoucnost. Chceme patřit mezi top 3 u nás a udělat tak našemu novému působišti dobré jméno.“ 

Jak už zaznělo ve vyjádření, ambicí týmu je obsadit na MČR stupně vítězů, a i když je konkurence veliká, věříme, že šanci rozhodně mají. Klukům přejeme, aby si své letošní cíle splnili.

Nová Brawl Stars sestava týmu Narcis:

 Česká republika Daniel "Divi" Divácký
 Česká republika Dave "Slayer" Kaucký
 Česká republika Daniel "Dan" Kalenda
 Česká republika Michael "Hortix" Sedláček

Štítky: Team Narcis
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.