Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme nové předplatitelské odznaky na našich Twitch kanálech

8. 2. 2022 | 19:04 PLAYzone
Po více než půl roce od velké proměny našich Twitch kanálu tu pro vás máme další novinku. Na mnoha vysílaných akcích se objeví někdo, kdo rád podpoří naši práci předplatným, a právě tyto naše podporovatele od dnešního dne obdarujeme zbrusu novými odznaky.
Předplatitelské odznaky
Předplatitelské odznaky
Zdroj: PLAYzone Twitch

Loni v létě jsme na našich Twitch kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP zavedli novou měnu Huhýci, v rámci které jsme odhalili také celou řadu parádních odměn, jež si můžete za pouhé sledování nebo tipování výsledků vyzvednout. Nejlepší doručenou odměnou je herní křeslo DEV1S Luxury Crema, v aktuální nabídce ale stále najdete pár zajímavých kousků, které jistě ocení nejeden z vás. A nejde jen o věcné ceny.

Jako další novinku, tu první v letošním roce, jsme si připravili první skutečné předplatitelské odznaky. Dosud předplatitelé vedle své přezdívky měli pouze kulaté logo PLAY, nově však bude jasně poznat, jak dlouho nás touto formou podporujete. Deset různých odznaků, které můžete vidět na titulním obrázku výše, je inspirováno hodnostmi v CS:GO. Pokud tak chcete dosáhnout na pomyslný Global Elite, směle do toho!

Současně můžeme poodhalit, že po kladných ohlasech na loňské změny chystáme další zlepšováky, které vás při sledování našich přenosů ještě více vtáhnou do hry. O tom ale zase někdy později. Tisková konference Revoluce v esportu a BLAST Premier Spring Groups jsou za námi, jako další vám přineseme IEM Katowice. Buďte s námi u jednoho z největších turnajů světa a třeba si vysázíte i nějakou tu hezkou odměnu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.