Přejít k hlavnímu obsahu

Stále neporažený Entropiq! Půlka sezóny Mastercard Hitpoint Masters je za námi

12. 2. 2022 | 11:30 League of Legends Reportáž
Stejně jako všude jinde na světě, tak i u nás v Česku má nejvyšší liga v League of Legends svou úvodní polovinu za sebou. Před začátkem této sezóny jsme se dočkali nového přírůstku na domácí scénu, konkrétně LoL sekci organizace Entropiq. Ta si vzhledem ke své sestavě a zázemí klade vysoké cíle a zatím to vypadá, že opravdu bude patřit k těm nejlepším týmům, jaké jsme kdy v Česku měli. Jak se ovšem daří jejich konkurentům?
Denyk
Denyk
Zdroj: Entropiq

Entropiq před začátkem sezóny slíbili, že se chtějí podívat minimálně do play-off na European Masters. První kroky je potřeba udělat v nejvyšší české lize Mastercard Hitpoint Masters a zde zatím hráči v černo zelených barvách nechybovali. Při skóre 8:0 sedí pohodlně na čele tabulky a nedá se říct, že by v některém ze svých zápasů měli výrazné problémy. Hlavním konkurentem v cestě za titulem měla být eSuba, ale ta v posledních zápasech výrazně zaváhala a připsala si tři prohry. To rovněž znamená, že se na ně v tabulce dotáhlo Dynamo Eclot a souboj o druhé postupové místo do European Masters bude více napínavý, než jsme si mohli ještě pár týdnů zpátky myslet.

Když se podíváme v tabulce trochu níže, tak uvidíme vyrovnaný souboj o čtvrté místo, kterému zatím kraluje sestava SINNERS. Na posledním místě se momentálně nacházejí Inside Games se skóre 1:7 a pokud chtějí pomýšlet na účast v play-off, tak budou muset v druhé polovině jarní části něco výrazně změnit. Další kolo nás čeká už v pondělí 14. února a bude zajímavé sledovat, zda se zvládne eSuba oklepat z posledních pár nevydařených zápasů. V cestě jim budou stát Dark Tigers, kteří budou mít šanci urvat cennou výhru proti jednomu z nejlepších týmů v lize. Začíná se už v 18:00 na Twitch kanále Hitpointcz.

Tabulka Mastercard Hitpoint Masters
Tabulka Mastercard Hitpoint Masters
Foto: LoLesports
Štítky: Entropiq, eSuba, Hitpoint
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.