Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite přidává na svůj seznam spoluprací další jméno: Uncharted

14. 2. 2022 | 16:04 Fortnite Zajímavost
Časová osa dává smysl, vzhledem k tomu, že do kin dorazil film Uncharted s Tomem Hollandem a Markem Wahlbergem v hlavních rolích. Snímek, který se na svět prodral dlouhou a trnitou cestou.
Uncharted
Uncharted
Zdroj: Epic Games

Přesto má, díky silnému obsazení a slavné značce v zádech, ambice překonat prokletí filmových adaptací videoher, i když z prvních recenzí filmu tomu bohužel nic moc nenasvědčuje. Vzhledem k tomu, že jde přirozeně především o mediální trhák, znamená to, že je čas, jak jinak, než na nezbytnou spolupráci s Fortnite. Toto bude druhé vystoupení Toma Hollanda ve Fortnite po jeho příchodu do hry jako Spider-Mana.

Spider-man Tom Holland
Spider-man Tom Holland
Foto: Epic Games

Epic Games začal škádlit spoluprací v pátek s webem o hledání pokladu, jen několik dní poté, co datamineři objevili uvnitř hry kód, který ukazoval na „Uncharted mapu pokladu“. V popisu videa na YouTube se také uvádí, že „až Nathan Drake stráví nějaký čas na Ostrově, zanechá vám nějaké mapy pokladů.“

mapa Uncharted
mapa Uncharted
Foto: Epic Games

Jakmile je mapa objevena, zavede hráče k zakopanému pokladu, který lze vykopat krumpáčem. Můžeme tedy kromě skinů očekávat i nový herní režim (LTM) nebo úkoly přímo ve hře, jenž tento dobrodružný zážitek završí.

Původní postava Nathana Drakea a Chloe Frazier budou ve Fortnite k dispozici ve filmové i videoherní podobě. Spolu se styly skinů dorazí i příslušná kosmetika jako krumpáče, backbling a emoty.

Můžeme očekávat, že skiny Uncharted dorazí do Fortnite Item shopu v pátek 18. února jednu hodinu po půlnoci. Budeme si však muset počkat a uvidíme, kolik v-bucks nás bude stát, abychom odemkli Nathana Drakea, Chloe Frazier a vše ostatní.

Štítky: Uncharted
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.