Přejít k hlavnímu obsahu

Známý americký rapper Snoop Dogg by mohl mířit do Caldery

15. 2. 2022 | 18:33 Warzone Spekulace
Hráči se na druhou sezónu Call of Duty: Vanguard a Warzone těší hned z několika důvodů. Možná předělávka Rebirth Islandu, nové killstreaky, perky a spousta dalších novinek. Podle leakera s přezdívkou Zesty do hry míří Snoop Dogg. Připravte si třeba bylinkový čaj a vrhněte se do Caldery v kůži populárního rappera.
Rapper má zkušenosti i se streamováním
Rapper má zkušenosti i se streamováním
Zdroj: Snoop Doggův Twitch

Na druhou sezónu Call of Duty s podtitulem Vanguard se těší spousta hráčů. Krom nových perků a killstreaku se dočkáme i nového battle passu a s ním i nových skinů. Zdalipak do hry dorazí i noví operátoři, je záhadou. Jak ale zmiňuje několik leakerů na Twitteru, Activision pracuje na novém konceptu operátora. Neměl by jím být nikdo jiný, než oblíbený rapper Snoop Dogg, který má v poslední době k hraní her a streamování opravdu blízko.

EDIT: V této době je již leak v hlavní roli se Snoop Doggem z Twitteru stažen, níže ale můžete nahlédnout na jeho původní verzi

Samozřejmě, samotný leak je nutné brát s rezervou. Obrázek ukazuje právě Snoop Dogga v klasickém oděvu vojáků 2. světové války s MP-40 a nožem v ruce, nechybí ani fešný kloboukem na hlavě. Nebylo by to poprvé, co by se hráči dočkali spojení rappera a série Call of Duty. V roce 2014 nadaboval hlášky do hlasového balíčku v Call of Duty: Ghosts. 

Kdy, a jestli vůbec, do hry Snoop Dogg dorazí, zatím nikdo netuší. Odhadujeme ale, že pokud se tak stane, bude zvoleno pro něj ikonické datum 20.4 (v angličtině psáno 4/20). Jestli spekulace budou pravdivé, potvrdí až sám Activision.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.