Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS opět v Malta Vibes končí těsně před branami finále

16. 2. 2022 | 12:07 Counter-Strike 2 Preview
České a slovenské barvy bojují na mezinárodním poli a tento týden není výjimkou. Po náročném pondělním programu se i včera odehrála hrstka napínavých duelů, které ve třech ze čtyři případů dopadly s dobrým koncem. Ani středa ale nebude jiná, SINNERS dokonce čekají hned dvě opačné mise – boj o přežití i o medaile.
MAX 'SHOCK' Kvapil
MAX 'SHOCK' Kvapil
Zdroj: PLAYzone / MČR

Největší porci zápasů s českým nebo slovenským zastoupením pravidelně nabízí Pinnacle Winter Series. Každý den se totiž odehrává velký počet zápasů. Včera se do akce dostali ENTERPRISE, Martin 'STYKO' Styk (Apeks) i Patrik 'Zero' Žúdel (GamerLegion), přes své rozdílné cesty mají po dvou kolech totožné skóre 1 výhry a 1 prohry. ENTERPRISE jako jediní útočili na 2-0, včera ale nestačili na tým BLUEJAYS. STYKO a jeho kumpáni si dokázali ráno poradit s MAD Lions, a Zero po úvodní výhře naopak těsně podlehl Eternal Fire.

Nejdůležitější zápas ze všech odehráli SINNERS, kteří se v pavoukovi Malta Vibes Knockout Series #6 dostali opravdu daleko. Včera se jim v nervy drásajícím duelu s GMT Esports podařilo vyhrát po třech těsných mapách, hlavní hvězdou byl Max 'SHOCK' Kvapil. Díky této výhře si hříšníci nyní zahrají o medaile.

Úterní výsledky CZ/SK zástupců:

Na žádné průtahy a odpočinek ale není prostor, dnešní boje opět začnou hned dopoledne. Jako první vykročí do akce SINNERS, na které tentokrát čeká pokračování swiss části turnaje Thunderpick Bitcoin Series. V něm hříšníci vyhráli jen jednou a prohry mají na kontě už dvě, takže další zakopnutí si dovolit nemohou. Jejich čtvrtým soupeřem bude Team Finest, proti němuž by měli být v roli mírného favorita.

Hříšníci možná ještě nebudou mít svůj zápas dohrán a v poledne se na jejich mezinárodní pouti přidají ENTERPRISE. Jejich nové (ale zatím neoficiální) složení se dvěma cizinci zatím docela válí, jako další prověří jejich formu zástupce nejlepší světové třicítky. Eternal Fire mají výsledky jako na houpačce, tak snad toho ve třetím kole turnaje Pinnacle Winter Series využijí ENTERPRISE na maximum.

Pokud nesledujete IEM Katowice (což je chyba, protože zápasy vysíláme s českým komentářem), tak pro vás bude středeční zápasový itinerář končit duelem startujícím okolo 16. hodiny. SINNERS se v šestém pokračování Malta Vibes Knockout Series probojovali již do semifinále, čímž zopakovali minulé tažení. Podruhé v řadě se však před branami finále zastavit chtít nebudou, proto na Team Spirit jistě vlétnou v plné síle! Druhý finalista vzejde z duelu 1shot vs. EC Kyiv, hříšníci to tak nemají rozehrané vůbec špatně.

Středeční program CZ/SK zástupců:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.