Přejít k hlavnímu obsahu

Sleduj nejlepší týmy světa na IEM Katowice živě na našem streamu a získej odměny!

17. 2. 2022 | 11:32 Counter-Strike 2 Preview
IEM Katowice vstupují do své hlavní části. Play-off se bude týkat pouze šestice nejlepších, takže po vyřazení první osmičky týmů se vrhneme na skupiny, které určí další odpadlíky. Náš živý přenos se se startem hlavní fáze přesouvá do studia, kde vám prvotřídní zábavu se světovým Counter-Strikem. A ještě k tomu můžete něco vyhrát!
Tipsport
Tipsport
Zdroj: grafika PLAYzone

Play-In fáze IEM Katowice 2022 bohužel domů poslala týmy v čele s Entropiqem, stále však máme ve hře například Davida 'frozen' Čerňanského. Podle světového žebříčku nebude v akci chybět žádný z týmů nejlepší světové devítky, proto o napínavé zápasy jistě nebude nouze. Skupinová fáze se odehraje Double Elimination formátem, z každé osmičlenné skupiny tak do vyřazovacích bojů projde vždy nejlepší trio.

Už včera jsme vás informovali o super možnosti vyhrát FACEIT pointy díky pouhému sledování našeho streamu, vedle KFC se však přidává také náš důležitý partner Tipsport. Kromě toho, že si zkušení sázkaři starší 18 let mohou přivydělat nějakou tu korunu sázením přímo na zápas, tak si pro všechny fanoušky CS:GO Tipsport připravil také parádní soutěž. Každý den našeho studiového přenosu (17. až 20. a 25. až 27. února) budeme ve vysílání soutěžit o 1000 Netů, tedy v podstatě 1000 Kč na vaše konto. O finálovém dni pak rozdáme hned 4 tyto poukazy. Nenech si ujít naši neodolatelnou nabídku a doraz na Twitch!

KFC Rozvoz
KFC Rozvoz
Foto: grafika PLAYzone

Nyní už se ale pojďme zaměřit na to, co vás dneska čeká. Celkem jsme si pro vás připravili tři parádní BO3 série, které budou pro šestici týmů vstupem do hlavní části. Kdo dnes prohraje, ten už si další zakopnutí nebude moct dovolit, jinak se do Spodek Arény nepodívá. Oproti tomu, kdo svojí skupinou projde bez porážky, ten postoupí přímo do semifinále. První velký turnaj roku ale jistě bude plný překvapení.

Živý přenos hlavní fáze turnaje odstartuje souboj Heroic a OG. Do varu se poté dostanete parádním duelem, který proti sobě svede novou sestavu týmu Vitality a frozenovu smečku MOUZ. Program uzavře souboj dvou kontinentů, když Team Liquid vyzve FaZe Clan. Celým dnem vás bude provázet analyst desk ve složení Jakub 'Kany' Jícha, Marek 'shadye' Hovanec a Jiří 'Bananides' Johanides, za mikrofonem se prostřídá trojlístek Michal 'Mishek' Kabele, Jakub 'Koty' Kotajny a David 'Sphexxai' Jelínek. Buďte u toho s námi!

Dnešní harmonogram našeho streamu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.