Přejít k hlavnímu obsahu

Virální TikTok ukazuje, jak mohou vypadat karty hráčů v reálném životě

18. 2. 2022 | 15:17 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Se sérií FIFA se již několik let pojí i lootboxy, které nabízí vylepšení pro hráče, nebo rovnou hráče nového. Skrz balíček karet tak můžete získat výhodu nad jinými týmy. Jak by to vypadalo, kdybychom se právě zmíněných balíčků dočkali v reálném životě? To ukazuje virální TikTok video.
Kartičky ve FIFA 22
Kartičky ve FIFA 22
Zdroj: EA Sports

V dětství skoro všichni sbírali kartičky. Pokémoni či Hot Wheels byly ty nejznámější, existovala ale spousta dalších. Záliba ve sbírání různých karet některým lidem zůstala dodnes, a tak se, díky virálnímu videu na TikToku, můžeme podívat na to, jak by mohlo vypadat převedení herních kartiček FIFA 22 do reálného světa. Série si totiž v posledních pár dílech zakládá na možnosti placených beden, obsahujících hráče, které lze poskládat do vysněného týmu.

Virtuální balíček ve FIFA 22
Virtuální balíček ve FIFA 22
Zdroj: EA Sports

Uživatel futfacts778 na TikTok nahrál video, ve kterém drží balíček, připomínající ten ve FIFA 22 z FUT obchodu. Poté, co balíček rozbalí, vykoukne na něj trojice karet, přičemž ta nejvzácnější a nejlepší je většinou úplně dole. Vytahuje tak Jadona Sancho, Lukáše Hradeckého a na závěr Kyliana Mbappe.

Nejnovější FIFA je nabouchaná novými událostmi a novinkami a v současné době se převedení herních balíčků na reálné nechystá. Je ale pěkné vidět, jak by to mohlo vypadat. Kvalitu oceňují i diváci, video nasbíralo takřka 150 000 liků.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: FIFA 22, TikTok
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.