Přejít k hlavnímu obsahu

Na druhé řadě seriálu podle hry Halo se pracuje, první přitom ještě ani nevyšla

18. 2. 2022 | 18:24 Zajímavost
Příští měsíc se všichni fanoušci herní série Halo mohou těšit na seriálovou adaptaci. Přesto, že režie vůbec neví, jak seriál dopadne, usilovně pracují na druhé řadě.
Seriál Halo vychází příští měsíc
Seriál Halo vychází příští měsíc
Zdroj: Paramount Pictures

Halo je oblíbenou herní sérií. Minulý rok jsme se v kůži Masterchiefa podívali do světa hry znovu, letos nás čeká podobný zážitek, akorát od televizních obrazovek. Seriál, pojmenovaný prostě Halo, míří na naše obrazovky 24. března. Přestože Paramount, kteří za seriálem stojí, nevydali ani jeden díl, již nyní připravují druhou řadu.

O druhé, ale i o první, řadě Halo toho moc nevíme. Počítá se s postavami jako Spartan 117, či Cortanou. Kdo další se v seriálu objeví, to je prozatím stále záhadou. Jak je zvykem, první série bude čítat devět dílů, podle IMDB by další měly následovat. Tanya Giles, jeden z režisérů, o druhé řadě Halo pro magazín Variety prohlásil následující:

Halo dává Paramount Plus možnost vybudovat obrovský svět a jsme rádi, že můžeme dát fanouškům důvod těšit se na druhou řadu vůbec předtím, než příští měsíc seriál vyjde.
uvedl Tanya Giles

Práce na projektu je rozdělena mezi 343 Industries,  Showtime a Amblin televizi Stephena Spielberga. V hlavní roli Master Chiefa se objeví Pablo Schreiber a Jen Taylor jako Cortana. Krom toho jsme se dočkali i oznámení, že koproducent seriálu Fear the Walking Dead, David Wiener, se na druhé sérii bude podílet také. Jak seriál Halo dopadne, je otázkou. Odpověď se ale naštěstí dozvíme již za měsíc.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Halo
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.