Přejít k hlavnímu obsahu

Gifted.uRage vyhrávají první Predator sérii roku 2022

24. 2. 2022 | 10:20 Rainbow Six: Siege Turnaj
Jak jste již na našem webu zvyklí, v únoru proběhla další turnajová série ve hře Rainbow Six: Siege, kterou si pro vás již tradičně připravila značka Predator. Ve známém formátu tří kvalifikací a finále se týmy utkaly o prize pool 7 000 Kč! Komu se v turnaji nejvíce dařilo?
Acer Predator R6S série
Acer Predator R6S série
Zdroj: PLAYzoneaaada

V poslední sérii, která se odehrála na přelomu listopadu a prosince, se z vítězství radoval tým Ironic Outlaws. Tomu se podařilo kvalifikovat i do finále únorové série. V seznamu postupujících nechyběly ani známé organizace z českých vod, svého zástupce zde měly Gifted.uRage, Dark Tigers, eKoVy a Fadee Gaming. Obhájci se moc nedařilo a již po dvou odehraných zápasech z turnaje vypadl.

Do finálového duelu postoupil z Winners Bracketu tým Gifted.uRage, který na své cestě dokázal porazit The Royal Kingdom, eKoVy a MicCheckJednaDva. Jejich soupeřem se stal známý celek Fadee Gaming, jenž hned první zápas prohrál a musel se tak prokousávat Losers Bracketem.

Do finálového souboje lépe vykročili Gifted.uRage a ujali se vedení 5:1. Jejich soupeři se povedlo zápas zdramatizovat, nikoliv však do zdárného konce. Gifted.uRage se mohou radovat z vítězství 7:4 a díky tomu si odnáší finanční odměnu 5 000 Kč. Poražený finalista získává 2 000 Kč. Všem týmům děkujeme za účast, výhercům gratulujeme a doufáme, že se našich turnajů zúčastníte i v budoucnu.

Štítky: Acer Predator
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!