Přejít k hlavnímu obsahu

Co víme o nové sezóně? Začíná zemětřesením válka mezi Imagined Order a The Seven?

24. 2. 2022 | 14:24 Fortnite Zajímavost
Kapitola 3 sezóna 1 brzy končí a hráči jsou připraveni vyrazit do sezóny 2, která bude obsahovat spoustu nového obsahu, herních mechanizmů, spoluprací a nových outfitů. O nadcházející druhé sezóně, která přijde 19. března, se toho povídalo a uniklo hodně a daleko není ani den, kdy začnou padat oficiální potvrzení od Epic Games ohledně úniků.
Fortnite Coffee Shop
Fortnite Coffee Shop
Zdroj: Epic Games

Sezóna 2 bude s největší pravděpodobností založena na válce a konfliktu mezi Imagined Order a The Seven. To připomíná válku mezi Shadow a Ghost v kapitole 2, sezóně 2. Hráči tak nejspíš mohou očekávat i podobnosti mezi dvěma sezónami a návrat postav z kapitoly 2 v aktuálním příběhu.

V příští sezóně bude také zřejmě přidána nová zbraň Mythic Thermal AR. Hypex odhalil statistiky připravované nové zbraně a jak se jí bude dařit v nadcházející sezóně.


 

 Slavný Fortnite leaker Hypex odhalil, že v nadcházející sezóně 2 bude pravděpodobně  přidáno mnoho nových herních mechanismů a obsahu. V nedávném tweetu oznámil, že hráči budou moci používat taktický sprint se zbraněmi, podobně jako v jiných multiplayerových titulech, jako je Call of Duty. 

IO guardi se na ostrově objevují nejdéle a již nyní ukazují sílu Imagined Order pro nadcházející válku. Nedávné úniky naznačují, že by mohly být zničeny tři body obklopující oblíbenou lokaci Tilted Towers. Sedmičková základna, červený dům a nedaleká kavárna se stanou obětí nových zemětřesení. Vzhledem k tomu, jak daleko již zemětřesení zasáhlo, zbývá kavárně jen pár dní. Do nové sezóny nezbývá ani měsíc, takže zemětřesení bude během několika příštích týdnů narůstat. Je smutné, že místo okolo Tilted Towers bude pravděpodobně znovu zničeno.

 

 

 Příběhová linie tak bude pochopitelně jedním z důvodů nového obsahu a změn v mapě v příští sezóně. Hráči by měli dávat pozor na zvukové stopy „Vědce“, který tajně diktuje podmínky na ostrově. Ale o něm zase příště.

Štítky: Fortnite leaks
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.