Přejít k hlavnímu obsahu

Nová aktualizace nám přinese dva herní módy, spoustu skinů a samozřejmě novou postavu!

27. 2. 2022 | 09:00 Brawl Stars Update hry
Před chvíli jsme byli svědky nového Brawl Talku, v rámci něhož nám vývojáři vždy sdělí své plány na novou aktualizaci, která by měla přijít jako obvykle do týdne. Co za novinky do hry krom nové postavy přibude?
Nový Brawl Stars update
Nový Brawl Stars update
Zdroj: Brawl Stars

Nová postava

Začneme novou postavou pojmenovanou Eve. Jedná se o malého a roztomilého mimozemšťana, který se připojí do vesmírného tria k Ruffsovi a Sqeakovi. Jejím základním útokem jsou tři „parazitická“ vejce, jež udělují různá poškození dle jejich velikosti, přičemž první je největší, druhé menší a třetí dává nejmenší poškození. Její super schopností je velké vejce, které se za pár vteřin zničí a vypustí tři již vylíhnuté parazity směřující k nejbližšímu protihráči. Pokud se k někomu dostanou, skočí na něj a budou mu postupně odebírat životy, něco na způsob Byrona. O gadgetu a star power nám ještě nic nebylo řečeno.

Nová postava Eve
Nová postava Eve
Foto: Brawl Stars

Dva nové módy

Aktualizace nám taktéž přinese dva nové módy, Payload a Wipe Out. Payload můžete znát z FPS her, jako je Overwatch, jde prakticky o vylepšený Hot Zone, kde se zóny, neboli Payload, posouvají po předem určené dráze. Čím déle Payload tlačíte, tím těžší to bude, protože se přibližujete k nepřátelskému území. Druhým módem bude Wipe Out, který je na podobný styl Knockoutu. Pro vítězství musíte zabít určitý počet protihráčů a samozřejmě se přitom snažit neumřít, abyste znemožnili vyhrát soupeři.

Nové módy v Brawl Stars
Nové módy v Brawl Stars
Foto: Nové módy

Skiny

Nová sezóna přinese také samozřejmě spoustu skinů. Jmenovitě jde o Firefly Rico (který bude na první úrovni v Brawl Passu), Corrupted Sprout, Spiky Eve (který bude na poslední úrovni Brawl Passu), Ivy Belle, Beetle Meg, Wasp Bo (který půjde získat za splnění určitého počtu výher v Power League) a Dr. Edgar.

Corrupted Sprout
Corrupted Sprout
Foto: Brawl Stars
Spiky Eve
Spiky Eve
Foto: Brawl Stars
Wasp Bo
Wasp Bo
Foto: Brawl Stars
Ivy Belle
Ivy Belle
Foto: Brawl Stars
Beetle Meg
Beetle Meg
Foto: Brawl Stars
Dr. Edgar
Dr. Edgar
Foto: Brawl Stars

Další změny

Jako další bude změněn Gear. Ten až doteď dával hráči 200 životů, když stál na místě. Nyní se hráč s tímto Gearem budete healovat o 50 % rychleji než normálně. Solo Showdown bude základním a prvním módem, který budete moct hrát poté, co si Brawl Stars stáhnete. Změnila se také rotace módů, místo hodinového střídání se budou měnit denně, takže bude zase jednodušší dosahovat vysokých ranků. Siege už se neobjeví ani jakožto normální trofejový mód, zahrát si tak budete už jen ve friendly games a Map Makeru. Club League se také neobešla bez změny. Poslední den bude dávat o 50 % víc bodů a bude tedy možné vyhrát, i když se vám předešlé dny nedařilo. Nakonec budou přidány do hry další mapy a deset nových gadgetů.

"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi