Přejít k hlavnímu obsahu

Česko-slovenská scéna míří do světa, cenné výhry mají eSuba, Dynamo Eclot i Sampi.Tipsport

28. 2. 2022 | 13:13 Counter-Strike 2 Preview
Sotva se o víkendu dohrálo druhé vydání Pinnacle Winter Series, tak je na programu třetí turnaj a jeho regionální část. V ní se zpravidla utkávají týmy bojující o šanci nebo třeba o místo v nejlepší světové padesátce, proto není divu, že díky dobrým výsledkům českých a slovenských týmů zde naši zástupci dostávají jednu pozvánku vedle druhé. Tentokrát jde však o rekordní počet, už dnes poprvé vykročí do zápasu hned pětice CZ/SK celků.
Martin 'Pechyn' Pechoušek (eSuba)
Martin 'Pechyn' Pechoušek (eSuba)
Zdroj: PLAYzone / MČR

V prvním turnaji Pinnacle Winter Series se do finále dokázal dostat Martin 'STYKO' Styk, v tom druhém zase Patrik 'Zero' Žúdel došel po sérii parádních výher do semifinále, zatímco SINNERS v těchto turnajích chyběli. Vadit to ale fanouškům zase tolik nemusí, protože o zástup CZ/SK účastníků nouze není.

Zkušenost se soutěžemi Relog Media mají ENTERPRISE i eSuba, první jmenovaný dokonce minule postoupil do druhé části turnaje. Oba celky nebudou chybět v akci není tentokrát, jen se k nim přidá ještě další trojlístek. O úspěch budou usilovat také Sampi.Tipsport, Dynamo Eclot a Entropiq Prague. Pokud by obdrželi pozvánku do hlavní části SINNERS, nechyběla by tím pádem na turnaji celá nejužší domácí špička.

Regionální část se odehrává ve formátu swiss, je tedy vysoce pravděpodobné, že se dříve nebo později naši zástupci utkají a dočkáme se pikantních soubojů. V prvním kole tomu tak ale nebude. Duely všech pěti českých a slovenských zástupců jsou rozprostřeny po celém dni, pozor, začínáme už v 9 hodin ráno!

Harmonogram 1. kola swissu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.