Přejít k hlavnímu obsahu

Fadee Gaming oznamují sestavu pro rok 2022! Kdo se v ní nachází?

1. 3. 2022 | 08:00 PUBG: Battlegrounds Přestup
Oblíbená battle royale hra se na domácí scéně stále těší velké oblíbenosti. Ač jsou zápasy mnohdy o štěstí na zónu, od čehož se vyvíjí konečné umístění, tak se hra stává zajímavým rybníkem pro organizace, jenž mohou nejlepší a výsledkově nejvíce konzistentní týmy angažovat. Dnešním dnem se na seznam organizací vrací známé jméno, které představuje zcela novou soupisku.
Kojotinsk
Kojotinsk
Zdroj: FADEE Gaming

Rok 2022 se v oblíbené hře PUBG: Battlegrounds rozjíždí i na domácí scéně, aktuálně nás čeká finále Grunex Masters. Tento čas je tak ideální pro organizace, které mohou angažovat svůj vyvolený celek pod svá křídla. Do zaběhlých vod se vrací Fadee Gaming, jenž nabírá do své divize tým dosud známý jako FLAMEZ.

Fadee Gaming jsme naposledy mohli vidět na MČR 2021, kde čtveřice pod vedením Filipa "Klimson" Klimeše skončila na 6. místě. I přesto, že nejde o špatné umístění, byli považováni za jednoho z favoritů na zisk medaile. Navázat tak na tyto předchozí úspěchy bude chtít nové kvarteto, koho v jeho složení najdeme?

Po roce se do organizace Fadee Gaming vrací Vojtěch "Kojot" Soukeník, který naposledy svými výkony táhnul Beer Fellas. Jeho parťáky budou další hráči s mnoha zkušenostmi se známými domácími týmy. Prvním z nich je Adam "E1dam" Palčo, jenž naposled působil v celku Burgir. Dalším z nich je Jakub "PawianeQ" Glaser, který závěr sezóny strávil v konkurenční organizaci Infactus Gaming. Nový squad Fadee Gaming uzavírá teprve 18letá slovenská puška Marek "ByFryday" Frniak, jehož poslední působiště bylo Bez padáku hop. Premiéru v novém působišti si hráči zažijí již o tomto víkendu na zmíněném Grunex Masters.

Nová sestava Fadee Gaming:

 Česká republika Vojtěch "Kojot" Soukeník
 Česká republika Adam "E1dam" Palčo
 Česká republika Jakub "PawianeQ" Glaser
 Slovensko Marek "ByFryday" Frniak

Štítky: Fadee Gaming
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!